Michelle Obama îl atacă pe Trump, în noua ei carte Magazin

Michelle Obama îl atacă pe Trump, în noua ei carte

Fosta Primă Doamnă Michelle Obama vorbește despre realizările din viața ei și despre cei 26 de ani de căsnicie alături de Barack Obama în noua ei biografie. Însă, ea îl critică și pe actualul lider de la Casa Albă, Donald Trump.

În mult așteptata carte, „Becoming”, Michelle Obama spune că a fost șocată de rezultatul alegerilor din 2016. Ea îl critică pe Trump în special pentru comportamentul lui față de femei și, de asemenea, față de candidatul direct în cursa prezidențială, Hilary Clinton. Michelle Obama l-a acuzat pe Trump că s-a folosit de de limbajul corpului pentru a-și intimida adversara în timpul unei dezbateri electorale. Mesajul lui Trump, în opinia acesteia, a fost că „Pot să te rănesc și să scap”. Totodată, ea și-a exprimat uimirea cu privire la numărul mare de femei care au ales un misogin în detrimentul lui Hilary Clinton, o femeie extrem de capabilă și calificată să ocupe funcția de la Casa Albă.

În „Becoming”, care va apărea pe 13 noiembrie, Michelle scrie în mod deschis despre copilăria ei, pe care și-a petrecut-o în Chicago, despre cum s-a confruntat cu rasismul în viața publică, dar și despre momentul când a devenit prima femeie de culoare care îndeplinește rolul de Primă Doamnă în SUA.

Michelle Obama a spus în nenumărate rânduri că nu este interesată să candideze pentru funcția de președinte al Statelor Unite, deși a organizat o serie de mitinguri care au părut că fac parte dintr-o posibilă campanie. Însă, mitingurile făceau parte din activitățile de copreședinte al organizației non-profit, „When We All Vote”.

Anul trecut, ea a lansat un program ce promovează educația fetelor în întreaga lume.

(sursă foto: ProTV)