Fosta soție a lui Michael Jackson, Lisa Marie Presley, va scrie o carte despre viața sa alături de artist Magazin

Fosta soție a lui Michael Jackson, Lisa Marie Presley, va scrie o carte despre viața sa alături de artist

Lisa Marie Presley, fosta soție a lui Michael Jackson, plănuiește să facă cunoscute detalii neștiute despre regretatul artist. Aceasta va face o serie de dezvăluiri, în cadrul unui volum, în care își va povesti viața alături de legendarul cântăreț.

Singura fiică a lui Elvis Presley a semnat un contract în valoare de 4 milioane de dolari cu editura Gallery Books pentru a-și povesti viața alături de artist, cu care s-a căsătorit într-o ceremonie privată în 1994, dar a divorțat în 1996. Cartea „promite dezvăluiri șocante despre Michael Jackson și o viziune nouă asupra lui Elvis”, a declarat o sursă pentru New York Post.

„În căsătoria noastră a venit un moment când a trebuit să ia o decizie. Erau drogurile, linguşitorii şi eu, aşa că a ales să mă îndepărteze”, mărturisea Lisa Marie Presley despre despărțirea de marele artist.

În trecut, ea l-a apărat pe Jackson împotriva acuzațiilor de abuz sexual asupra copiilor, insistând că este inocent. „Am crezut că nu a făcut nimic rău și că a fost acuzat greșit și, da, am început să mă îndrăgostesc de el”, a spus ea. „Am vrut să-l salvez. Am crezut că voi reuși”.

Presley a depus divorțul la începutul anului 1996, invocând „diferențe ireconciliabile” și notând în dosarul ei că s-au despărțit în decembrie 1995, la scurt timp după ce Jackson a fost internat în spital după o cădere nervoasă.