Mihaela Buzărnescu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo Actual

Mihaela Buzărnescu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) a anunţat că Mihaela Buzărnescu a fost acceptată pe lista calificaţilor la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Decizia a fost anunţată de clubul Dinamo la care sportiva este legitimată.

Mihaela Buzărnescu și-a exprimat mândria pentru acest vis îndeplinit și mulțumirea față de toți cei care au crezut în ea.

„Sunt extrem de fericită pentru această şansă, pentru acest vis îndeplinit. Este un alt vis pe care l-am avut de mică. Într-un final mi s-a îndeplinit. Este o oportunitate şi o mândrie extrem de mare pentru mine să reprezint România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Mă bucur extrem de mult, le mulţumesc tuturor celor care s-au luptat pentru a mă ajuta să particip la această competiţie.

Ţin să mulţumesc Federaţiei de Tenis, Comitetului Olimpic, ministerului Tineretului şi Sportului şi celor din echipa mea, celor apropiaţi mie, care au fost alături de mine şi au crezut în mine. Abia aştept să merg acolo şi să dau tot ce am mai bun pentru un rezultat cât mai bun”, a spus Buzărnescu, pentru AntenaSport.

Echipa României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie-8 august) este compusă din 101 sportivi (46 la feminin și 55 la masculin), la 17 discipline sportive. Aceștia vor concura la: atletism, baschet feminim 3×3, box, canoe, canotaj, ciclism, fotbal, gimnastică artistică, înot, judo, lupte, tenis, tenis de masă, tir sportiv, tir cu arcul, triatlon.

Citește și Ciclismul: Top 10 beneficii pe care la poate aduce sănătății.

Sursa foto