Mihai Trăistariu atac dur la adresa lui Roxen: „Are trei luni și o piesă” Actual

Mihai Trăistariu atac dur la adresa lui Roxen: „Are trei luni și o piesă”

Mihai Trăistariu a reacționat dur la adresa artistei Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2020, afirmând că „abia știe ce-i cu ea”. Trăistariu condamnă decizia TVR-ului de a trimite la Rotterdam un artist fără experiență. „Experimentele astea făcute de Tvr sunt foarte riscante. Nu trimiți la plesneala … un copil!” a publicat artistul pe profilul său de Facebook.

Mihai Trăistariu a vrut și în acest an să reprezinte România în competiția internațională, însă regulile concursului s-au schimbat. Invitat în emisiunea Agenția VIP, artistul și-a exprimat nemulțumirea legată de reprezentanta României pentru Eurovision 2020 și a adus critici la adresa Televiziunii Române: „Întotdeauna am țipat și am urlat în gura mare, trimiteți oameni pregătiți la Eurovision, nu copii la plesneală. Este un test ce face televiziunea acum. Tu faci probe pe o fată lansată acum trei luni. Are trei luni și o piesă. Nu știe ce înseamnă o competiție.”

Prezența României la Eurovision a început în 1994, câștigând doar câteva locuri semnificative în competiție. Cele mai importante momente ale țării noastre la Eurovision au fost în 2005, când Luminița Anghel și Sistem au ocupat poziția a treia în clasamentul final, apoi în 2006, când Mihai Trăistariu a încheiat competiția pe locul 4. Cea mai recentă performanță a fost obținută în 2010 de Paula Seling și Ovi care s-au clasat pe locul 3.

Sursă foto