Motivul incredibil pentru care Daniel Craig nu le va lăsa copiilor săi moștenire niciun dolar din averea de 125 de milioane Actual

Motivul incredibil pentru care Daniel Craig nu le va lăsa copiilor săi moștenire niciun dolar din averea de 125 de milioane

Celebrul actor Daniel Craig nu este dispus să le lase moștenire niciun dolar copiilor săi când va muri.

Daniel Craig este recunoscut pentru rolul lui James Bond pe care îl interpretează din 2006. De asemenea, este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. Chiar dacă are o avere fabuloasă, copiii săi nu vor moșteni cei 125 de milioane de dolari ai săi când va muri. Craig are doi copii cu soția sa, Rachel Weisz, Ella și Henry. Se pare că există deja un testament conform căruia copiii lor nu vor moșteni averea lui când acesta va muri. De fapt, actorul a și susținut public că cei doi copii ai săi nu vor rămâne cu nimic mai mult decât un „cont bancar sănătos”.

Motivul care stă în spatele aceste decizii este incredibil. Craig nu vrea să-și răsfețe copiii și crede că, dacă le va lăsa o moștenire așa mare, îi va demotiva să facă ceva din ei înșiși. El crede că este important pentru ei să învețe valoarea muncii și că banii nu pot cumpăra întotdeauna fericirea. Craig a spus, de asemenea, că dorește ca cei mici să-și facă propriul drum în viață și că va face tot ce poate pentru a-i ajuta în acest sens. El crede că averea lui ar trebui folosită pentru a-i ajuta pe cei care au cu adevărat nevoie de bani și care nu au posibilitatea să se descurce singuri.

Craig este foarte hotărât atunci când spune că cei mici nu-i vor moșteni averea atunci când moare. Deși unii ar putea să nu fie de acord cu decizia sa, este admirabil că el menține o poziție atât de fermă pe acest subiect. Actorul încearcă să-și învețe copii dar și fanii că banii nu cumpără întotdeauna fericirea și că, uneori, cele mai bune cadouri pe care le putem oferi copiilor noștri sunt valori și lecții care îi vor ajuta pe tot parcursul vieții.

Relația pe care o are Craig cu copii săi este total necunoscută publicului larg. Fanii marelui actor îi cunosc însă copiii, dar și meseriile pe care aceștia le practică. Fiica cea mare a lui Craig se numește Christina și este marketing manager, în prezent locuiește în New York. Fiul cel mic al lui Craig se numește David și este inginer, locuiește în Los Angeles. Fiica cea mică a lui Craig se numește Sarah și este asistentă.

Este probabil ca actorul să vrea să-i învețe pe copii săi cât de important este să fie responsabili din punct de vedere financiar. În plus, Craig s-ar putea să nu vrea să lase averea copiilor, deoarece el consideră că este important ca ei să câștige banii prin munca proprie și că nu ar trebui să le fie oferite gratuit sume fabuloase de bani. În cele din urmă, Craig s-ar putea să nu-și dea averea copiilor, deoarece crede că este important să-i investească pentru a finanța lucruri precum educația, asistența medicală și alte cauze care ar putea să ajute omenirea pe termen lung.

Citește și Numărul impresionant de copii pe care îi are Elon Musk

Sursa foto