Numărul impresionant de copii pe care îi are Elon Musk Actual

Numărul impresionant de copii pe care îi are Elon Musk

Nimeni nu știe numărul exact al copiilor lui Elon Musk și nici ce educație le-a oferit, dar zvonurile spun că acesta ar avea un număr impresionat de copii.

Ceea se știe despre Elon Musk este că în tinerețe s-a căsătorit cu o femeie pe care a cunoscut-o la facultate. Împreună au avut un fiu, Dakota, care a murit brusc de sindromul morții subite. Au urmat clipe de groază pentru Musk și soția lui, dar ulterior au mai avut împreună 5 copii.

După ce a divorțat de prima sa soție, Elon Musk s-a recăsătorit, a divorțat și s-a recăsătorit cu prima soție înainte de a divorța de ea pentru ultima dată. S-a mutat apoi cu actrița Amber Heard, cu care spera să își întemeieze o familie. Au încercat să aibă copii, nu au reușit șu au decis să apeleze la inseminare artificială. Planul nu a fost dus la bun sfârșit deoarece s-au certat și inseminarea n-a mai avut loc. Cei doi au ajuns chiar în instanță, Amber Heard l-a dat în judecată pe Elon deoarece acesta a cerut ca embrionii să fie distruși, iar ea își dorea să fie mama.

Ce s-a întâmplat cu acei embrioni nu știe nimeni exact. Dar, cert este că în urmă cu doi ani, Amber Heard a născut o fiică prin metoda FIV. Gurile rele susțin că aceasta ar putea fi descendenta lui Musk. Se pare și că Elon Musk ar fi susținut-o financiar pe Amber preluând costul apărării ei în procesului cu fostului ei soț, Johnny Depp.

După relația cu Amber Heard, Musk s-a cuplat cu artista „Grimes”. Cu ea are acum doi copii: un fiu conceput natural (cel puțin așa susțin ei) și o fiică cu un nume ciudat care s-a născut prin inseminare artificială.

În 2022, a apărut în presă informația că Elon Musk a devenit tată de gemeni iar mama nu este nimeni alta decât managerul Tesla, Zhivon Zilis. Dacă facem câteva calcule scurte cu informațiile prezentate mai sus, tragem concluzia că Musk a avut șase copii cu prima lui soție, doi cu Grimes și încă doi cu Zilis. Asta înseamnă un total de zece copii, dintre care nouă sunt încă în viață.

Desigur, ar putea fi și tatăl biologic al fiicei lui Amber Heard dar nu exista informații certe în acest sens. Elon Musk a dat de înțeles, în repetate rânduri că ar avea și alți „copii secreti” despre care lumea nu știe. Astfel am putea concluzia simplu: Musk are o mulțime de copii. Celebrul afacerist, nu a dorit să dezvăluie niciodată numărul exact de copii pe care îi are și a preferat să țină secret locul unde se află aceștia. Oricum ar fi, potențialii moștenitori ai Tesla, Twitter și SpaceX nu o să întârzie să apară după dispariția lui Musk din această lume.

Citește și Tom Hanks – următorul James Bond

Sursa foto