Need For Speed: Hot Pursuit Remastered, versiunea nouă a jocului Actual

Need For Speed: Hot Pursuit Remastered, versiunea nouă a jocului

EA Games a anunțat că va fi lansată o versiune îmbunătățită a jocului Need For Speed: Hot Pursuit Remastered.

Jocul video a fost produs de Electronic Arts, dezvoltat de Criterion Games și a fost lansat în noiembrie 2010. De asemenea, a primit premiul de „Cel mai bun joc de curse” din partea Game Critics Awards.

Pe data de 6 noiembrie va apărea o variantă îmbunătățită care va fi disponibilă pentru PlayStation 4, Xbox One, PC. Începând cu data de 13 noiembrie va rula și pe Nintendo Switch.

„A fost o veste neașteptată, un Remastered pentru un joc extraordinar care la momentul 2010 a schimbat ideea de jocuri de curse. Mi-a plăcut ideea inițială de a putea să alergi, să fugi de poliție. Se bazează pe ideea de nostalgie și probabil și pe faptul că au avut succes cu jocul din 2010. Au fost mașinile care erau în vogă la ora aceeaa. Ce se joacă acum cu Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador, Huracan, sunt cele mai dorite, să zic așa. Peisajele au fost, chiar și pentru momentul 2010, foarte bine lucrate grafic”, a declarat un gamer pentru Mediafax.

remastered
Sursa foto

EA Games a anunțat că grafica jocului a fost îmbunătățită. A fost actualizat pentru generația de hardware de astăzi. Include modele cu rezoluție mai mare, mai multe obiecte și elemente de recuzită, umbre cu rezoluție mai mare și videoclipuri îmbunătățite, elemente noi de personalizare a mașinilor, dar și conținut extra. Sunt 30 de misiuni suplimentare care însumează șase ore de joc în plus.

Fanii jocului sunt sfătuiți să se pregătească pentru o exepriență plină de adrenalină, de competitivitate. Need For Speed: Hot Pursuit Remastered se va putea juca și cross-platform.

Prețurile pentru precomandă sunt de aproximativ 30 de euro.

Citește și Joburi SF care vor deveni obișnuite în următoarele decenii

Sursa foto