Noua fiță de la Hollywood pare că vine din altă galaxie Magazin

Noua fiță de la Hollywood pare că vine din altă galaxie

Celebritățile de la Hollywood nu încetează să ne surprindă cu preocupările lor extravagante. Ultimul trend adoptat de vedete presupune câteva „modificări” ale corpului uman. Aceste modificări sunt de fapt implanturi introduse sub sau peste piele și arată ca o deformare a corpului. Deși par ca din altă galaxie, implanturile sunt o „artă”. Modificările artistice ale corpului fac parte dintr-o expoziție pregătită pentru săptămâna modei de la New York care va avea loc în septembrie. Expoziția își dorește să prezinte modul în care va arăta corpul uman în viitor.

Vedetele care au îndrăznit să își facă un implant artistic

Kim Kardashian dă tonul extravaganțelor printre vedetele de la Hollywood. Vedeta a postat pe Instagram o filmare cu noul ei accesoriu – un choker implantat sub piele. Oricât de ciudat pare, Kim se mândrește cu noul implant care strălucește în întineric și se aprinde în ritmul bătăilor inimii ei. Noua „bijuterie” este temporară și face parte din experimentul artistic numit A. Human, realizat de Simon Huck.

O altă vedetă care a adoptat modificările corporale este Chrissy Teigen. Aceasta a încercat un look destul de îndrăzneț și proeminent. Într-o fotografie postată pe social media și-a arătat implantul în formă de aripi de înger care parcă îi ies din piept.

https://www.instagram.com/p/BnBh_YaAcv0/?taken-by=ahuman

Toată colecția A Human duce la extrem ideea de implant artistic. Există chiar un implant în călcâi care ține locul unor tocuri.

https://www.instagram.com/p/Bm_JoDygsLy/?taken-by=ahuman

Cine a creat A. Human?

Omul din spatele acestor modificări corporale este Simon Huck. A.Human se definește ca fiind un brand din viitor în care expresia de sine nu este definită de ceea ce purtați, ci cum vă schimbați corpul. Simon Huck este cel mai bine cunoscut pentru prietenia cu familia Kardashian. El lucrează și în PR și a apărut alături de partenerul său de afaceri, Jonathan Cheban, la un reality show din 2010 despre PR de celebrități numit The Spin Crowd.

Colecția A. Human va fi expusă în timpul Săptămânii Modei de la New York în magazinul său emblematic din New York. Vizita magazinului costă 40 de dolari. De acolo veți putea să cumpărați inimi personalizate sau călcâie biologice care ies din picior.

(Sursă foto: Page Six)