Donald Trump a rămas fără steaua de pe Walk of Fame Actual

Donald Trump a rămas fără steaua de pe Walk of Fame

Steaua lui Donald Trump de pe Aleea Vedetelor din Hollywood a fost distrusă, informează The Guardian. Agenții de poliție au sosit la locul incidentului după ce un bărbat a distrus cu un instrument electric de foraj steaua lui Donald Trump de pe Walk of Fame. Rapoartele susțin că înainte de a distruge steaua, bărbatul a scos instrumentele dintr-o husă de chitară. Suspectul a fost arestat și a primit o amendă în valoare de 20.000 de dolari după ce a distrus steaua de pe Aleea Vedetelor din Hollywood. Anterior, aceasta a mai fost ținta unor atacuri însă de această dată, steaua a fost distrusă aproape în totalitate.

Un martor a declarat pentru postul KCAL/KCBS (afiliat CNN): „Am crezut că se efectuează lucrări.”

Leron Gubler, președinte și CEO al Camerei de Comerț din Hollywood a afărmat că Walk of Fame este „o instituție care sărbătorește contribuțiile pozitive ale personalităților”. „Când oamenii sunt nemulțumiți de persoanele pe care noi le promovăm, sperăm că își vor proiecta furia în moduri mult mai pozitive decât să vandalizeze un reper de stat din California”, a spus Gubler. „Democrația noastră se bazează pe respectarea legii. Oamenii pot face diferența votând și nu distrugând proprietatea publică”, a adăugat președinte și CEO al Camerei de Comerț din Hollywood.

Steaua lui Donald Trump – ținta repetată a actelor de vandalism

Nu este prima dată când steaua lui Donald Trump a fost vandalizată. În 2016, James Lambert Otis, în vârstă de 53 de ani, a încercat să înlăture numele președintelui american de pe steaua situată pe Aleea Celebrităților, folosind mai multe unelte. Otis a primit 20 de zile de serviciu în folosul comunității și a plătit 4.400 de dolari pentru prejudiciu.

Un artist stradat a observat că oamenii sunt furioși când trec pe lângă steaua lui Donald Trump. Aceștia își exprimă furia în mai multe forme: sar pe stea, dau cu piciorul în ea, sau chiar scuipă pe ea. „Ultima dată, cineva a pus un autocolant peste stea”, a declarat artistul.

Steaua a fost, de asemenea, obiectul unui protest inedit. În 2016, s-a construit un zid în jurul stelei pentru a simboliza politica președintelui Donald Trump în materie de imigrație.

 

(sursă foto: newshub)