Oprah și joaca de-a președinta SUA: candidatura, între „nu categoric” și „ce-o vrea Dumnezeu” Actual

Oprah și joaca de-a președinta SUA: candidatura, între „nu categoric” și „ce-o vrea Dumnezeu”

Oprah Winfrey, una dintre cele mai populare vedete din Statele Unite, a declarat de curând că singurul lucru pe care îl așteaptă pentru a candida la cea mai importantă funcție în stat este „un semn de la Dumnezeu”, relatează Digi 24, care citează Press Association. Declarațiile vedetei de televiziune au venit la puțin timp după ce, în cadrul unui interviu realizat de Jimmy Kimmel, a subliniat că, „în mod cert”, nu va candida pentru funcția de președinte al SUA.

Winfrey a declarat, pentru revista People, că „niciodată nu și-a imaginat” faptul că într-o zi va putea intra în politică: „M-a sunat multă lume și mi-a propus bugete de campanie stufoase și mi s-a oferit tot ajutorul, după care am început să mă rog referitor la acest subiect. Dar nu am primit niciun semn de la Divinitate încă”.

Speculațiile cu privire la o eventuală candidatură a lui Oprah au luat amploare după ce, la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, a susținut un discurs aclamat în toată lumea, referitor la fenomenul #metoo și cazurile ieșite la iveală.

Însuși președintele în exercițiu, Donald Trump, s-a referit la acest subiect în urmă cu mai multe zile și a declarat că își dorește ca Oprah să candideze la președenția SUA, pentru că ar reprezenta un adversar facil, pe care ar urma să îl învingă cu mare ușurință.