Oprah Winfrey va lansa un show în colaborare cu Apple Magazin

Oprah Winfrey va lansa un show în colaborare cu Apple

Oprah Winfrey va colabora cu Apple pentru a lansa un program original de media, informează DigitalSpy. Anunțul făcut de compania de tehnologie globală a specificat că noul contract cu vedeta este semnat pentru o colaborare pe mai mulți ani. Apple nu a oferit detalii despre conținutul emisiunilor.

Programe originale lansate în colaborare cu Apple

Potrivit Apple, emisiunile vor evidenția capacitatea lui Oprah Winfrey de a atrage public din întreaga lume. În opinia The Hollywood Reporter, programul va include „totul de la film, televiziune, aplicații, cărți și alte conținuturi care ar putea fi ușor distribuite pe platforma Apple”. Publicul se așteaptă ca Oprah să aibă rolul de gazdă și de intervievator în viitoarele emisiuni realizate în colaborare cu Apple.

Podcasturile nu vor fi publicate până când Oprah nu își va crea o platformă proprie destinată acestor emisiuni. În prezent, Winfrey are alte câteva show-uri pe rețeaua ei de cablu, OWN: The Oprah Winfrey Network, pe care a înființat-o în 2011 cu Discovery Communications.

Noul contract cu compania Apple nu va afecta colaborarea cu OWN, cu care a prelungit contractul până în 2025, pentru 70 milioane dolari.

Apple urmează să lanseze o serie de programe originale, printre care și cea cu vedeta Oprah Winfrey. Potrivit Variety, platforma de streaming pregătește o mulțime de show-uri precum o nouă versiune a serialului Călătorie în timp (Amazing Stories), un serial thriller psihologic creat de Steven Spielberg. O altă noutate lansată de Apple va fi seria de podcast-uri bazată pe crime și dramă numită Are You Sleeping? cu Octavia Spencer și Aaron Paul.

Oprah, cunoscută pentru „The Oprah Winfrey Show”

Oprah Winfrey și-a construit pentru prima dată cariera în televiziune ca gazdă a talk-show-ului „The Oprah Winfrey Show”, care a fost difuzat timp de 25 de ani. În acești ani, a devenit un lider de opinie, o personalitate importantă la nivel internațional și o femeie de succes în media și televiziune. De-a lungul anilor, Oprah a atras o audiență de peste 16 milioane de telespectatori, iar emisiunea ei primea 1 milion de dolari pentru fiecare 30 de secunde de publicitate difuzate în timpul show-ului.

(sursă foto: Psychologies)