Pasageri dați jos din avion, din cauza unei veverițe Magazin

Pasageri dați jos din avion, din cauza unei veverițe

În zilele noastre, oamenii încearcă să ia cu ei la bordul avionului tot felul de lucruri, de la păuni la hamsteri. Însă, un incident petrecut marți a cerut intervenția poliției.

Un zbor din Orlando spre Cleveland al companiei aeriene Frontier a avut întârziere de câteva ore, deoarece o femeie a luat cu ea la bord o veveriță. Potrivit postului WFTV, femeie precizase, când și-a făcut rezervarea, că va aduce un animal drept „suport emoțional”, dar nu a specificat și ce animal.

Din cauză că rozătoarele de orice fel sunt interzise în cadrul zborurilor companiei Frontier, oficialii i-au cerut femeii să coboare din avion. Când aceasta a refuzat să plece, a fost chemată poliția, iar toți pasagerii au fost nevoiți să coboare din avion și să urce iar, ceea ce a dus la două ore de întârziere. În cele din urmă, femeia a acceptat să plece, lucru care a fost întâmpinat cu urale din partea celorlalți pasageri care au urmărit întreaga scenă.

Într-o declarație pentru ABC, compania Frontier a spus: „Rozătoarele, inclusiv veverițele, nu sunt permise la bordul avioanelor Frontier”. Mai mult decât atât, regulamentul poliției de frontieră interzice animalele neobișnuite sau exotice, incluzând rozătoarele, reptilele, insectele, aricii, iepurii, păsările fără colivie etc.

Începând cu 1 noiembrie, Frontier își schimbă această politică, astfel încât animalele de companie trebuie să respecte o listă strictă de cerințe, la bordul aeronavelor urmând să aibă voie doar câini și pisici.

(sursă foto: washingtonpost)