Sute de mii de prezervative curățate și vândute ca noi Actual

Sute de mii de prezervative curățate și vândute ca noi

Poliția din Vietnam a confiscat aproximativ 345.000 de prezervative folosite, care au fost curățate și revândute ca noi, conform presei locale.

Imaginile difuzate de televiziunea din Vietnam (VTV) au arătat zeci de pungi mari ce conțin prezervative folosite, împrăștiate pe podeaua unui depozit din provincia Binh Duong.

În urma sfatului unui rezident local, inspectorii de piață au atacat o fabrică în apropierea orașului Ho Chi Minh din provincia Binh Duong, în sudul orașului, în weekend și au descoperit prezervativele uzate reambalate pentru vânzare pe piață.

Proprietarul depozitului spune că primea lunar diverse cantități de prezervative folosite de la o persoană rămasă anonimă. 

O femeie, care a fost reținută de poliție, a declarat că prezervativele folosite erau mai întâi fierte, apoi uscate și remodelate cu ajutorul unui falus din lemn, după care erau împachetate pentru a fi puse din nou la vânzare.

VTV a spus că nu este clar câte dintre prezervativele reciclate au fost deja vândute. Femeia reținută a spus că primea 17 cenți pentru fiecare kilogram de prezervative pe care le recicla astfel.

Citește și: „Faceți sex cu mască pe față!” Ce ne recomandă un medic canadian pentru a ne proteja de COVID-19

Sursă foto