Primii artiști anunțați la Neversea 2021 Actual

Primii artiști anunțați la Neversea 2021

Organizatorii Neversea au anunțat primele nume care vor performa la ediția din 2021. Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero, Tchami și Ummet Ozcan B2B Brennan Heart se numără printre cei care au reconfirmat prezența la cea de-a patra ediție a festivalului de la malul mării.

Artiștii care au confirmat prezența la ediția de anul acesta a festivalului sunt nerăbdători să revină pe scenă, în fața zecilor de mii de fani. Taboo, membru al formației Black Eyed Peas, le-a transmis un mesaj românilor:  „Salutare fanilor Neversea! Sunt Taboo de la Black Eyed Peas și venim în România. De fapt, ne întoarcem în România, în această vară. Fiți alături de noi la Neversea, în iulie. Sper ca această vară să ne facă să uităm de cea de anul trecut. Rămâneți aproape.”

Când va avea loc Neversea 2021?

Neversea lucrează intens pentru pregătirea celui mai mare festival de muzică de la malul Mării Negre. Festivalul este programat între 8 și 11 iulie, pe Insula Visurilor din Constanța. Datele de desfășurare ale evenimentului au fost alese de fani.

Organizatorii lucrează pentru a asigura cele mai bune și sigure condiții. Într-un comunicat de presă, aceștia au confirmat că vor fi respectate toate măsurile impuse de autorități.

„Cele 4 zile şi 4 nopţi de distracţie şi libertate vor avea loc în cele mai bune şi sigure condiţii, pe plaja din Constanţa, unde pot fi admirate cele mai spectaculoase răsărituri, alături de artişti şi DJ-i de top din lume. Organizatorii vor respecta toate deciziile şi recomandările autorităţilor pentru desfăşurarea festivalului şi vor crea un mediu sigur pentru noi experienţe de neuitat la malul mării. Sănătatea şi siguranţa fanilor, artiştilor, locuitorilor oraşului Constanţa şi a oamenilor implicaţi în organizarea evenimentului sunt principala datorie şi responsabilitate a creatorilor Neversea, alături de distracţia garantată a festivalului”, au anunţat organizatorii.

Neversea 2021 listă artiști
Sursă foto

Citește și 10 albume esențiale din muzica românească.

Sursă foto