Prințul Harry are un nou job în Silicon Valley Actual

Prințul Harry are un nou job în Silicon Valley

După ce a renunțat anul trecut la rolul său de membru al familiei regale, Prințul Harry s-a angajat într-o funcție de conducere a companiei BetterUp Inc, un startup din Silicon Valley axat pe coaching și sănătate mintală. Site-ul web al companiei îl descrie pe Harry ca fiind „un veteran umanitar, militar, avocat al sănătății mintale și ecologist”.

„Intenționez ca activitatea mea să aibă un impact în viața oamenilor”, a spus prințul Harry. „Coachingul proactiv oferă posibilități nesfârșite de dezvoltare personală și o viață mai bună pe toate planurile.” La BetterUp, Harry va participa la deciziile strategice şi contribuţiile caritabile. De asemenea, va susţine public subiecte legate de sănătatea mintală, conform Wall Street Journal. Publicaţia transmite că BetterUp a refuzat să dezvăluie orice informaţii legate de salariul prinţului Harry.

Este prima funcție oficială a ducelui într-o companie privată de când a renunțat la calitatea de membru al familiei regale, acum un an. Harry și Meghan au semnat, de asemenea, contracte de milioane de dolari cu Spotify și Netflix. Ducele de Sussex, în vârstă de 36 de ani, a vorbit de mai multe ori despre lupta pe care a dus-o în încercarea de a se împăca cu moartea subită a mamei sale, prințesa Diana. Recent, acesta a acceptat să prefațeze o carte dedicată tuturor fetițelor și băieților care și-au pierdut părinții în pandemie, pentru că și el a trecut prin durerea de a-și pierde un părinte în copilărie.

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, locuiesc în prezent în California, SUA, după ce s-au retras din postura de membri superiori ai familiei regale din Marea Britanie, la începutul lui 2020. Regina le-a retras dreptul de a mai folosi titulatura „regal”, după ce a anunțat că și cea monarhică de „alteță” le este retrasă. Cuplul are un băiețel în vârstă de un an și nouă luni, iar pe 14 februarie, cei doi au anunțat că așteaptă al doilea copil. În timpul interviului cu Oprah, cuplul a anunțat că bebelușul va fi o fetiță.

Citește și: Meghan Markle, sfătuită să renunțe la Prințul Harry

Sursă foto