Meghan Markle, sfătuită să renunțe la Prințul Harry Magazin

Meghan Markle, sfătuită să renunțe la Prințul Harry

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au făcut dezvăluiri într-un nou interviu pentru ITV News despre cât de greu fac față tabloidelor britanice.

În timpul unor interviuri cu reporterul ITV, Tom Bradby, Meghan a recunoscut că s-a adaptat cu greu la noua sa viață în familia regală. Ea a spus că nu a fost pregătită pentru toată această atenție din partea tabloidelor, deși a fost sfătuită de câțiva prieteni să nu se căsătărească cu un prinț.

„Nu aveam nicio idee”, a spus ea. „Poate este greu de crezut, dar când mi-am cunoscut pentru prima dată soțul, prietenii mei erau foarte fericiți pentru că eram eu foarte fericită, dar prietenii mei britanici mi-au spus: ‘Suntem siguri că el este un tip minunat, dar ar fi mai bine să renunți deoarece tabloidele britanice îți vor distruge viața’”.

Meghan a vorbit emoționată și de perioada în care a fost însărcinată cu fiul său, Archie, care s-a născut pe 6 mai. „Orice femeie – mai ales când este însărcinată – este vulnerabilă, deci, pentru mine a fost o provocare, apoi, de asemenea, când ai un bebeluș”, a spus Ducesa de Sussex. „Și, pentru o femeie, este mult. Și, de asemenea, mulțumesc de întrebare, nu multă lume m-a întrebat dacă mă simt bine. Dar este un lucru real prin care treci în culise”, a mai adăugat ea.

„Cu toată sinceritatea, i-am spus de mult timp lui H – aşa îl alint eu – că nu e suficient doar să supravieţuieşti unui lucru, nu ăsta este scopul vieţii. Trebuie să-ţi meargă bine”, a afirmat Meghan, întrebată cum face faţă presiunii mediatice.

La începutul lunii octombrie, prinţul Harry, a declanşat o acţiune în instanţă, pentru încălcarea vieţii private, împotriva The Mail on Sunday, după ce tabloidul a publicat o scrisoare a ducesei Meghan adresată tatălui ei.

El a ținut un discurs în care a criticat tabloidele britanice, lucru neobișnuit pentru familia regală. „Temerea mea cea mai mare este că istoria se repetă”, a spus prinţul, cu referire la mama sa, prințesa Diana de Wales, care a fost hărțuită de presă la fel ca și Meghan. „Din nefericire, soția mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care pornește campanii împotriva unor persoane fără a se gândi la consecințe – o campanie care a escaladat în ultimul an, în timpul sarcinii sale și în timpul creșterii fiului nostru”, a declarat prințul Harry printr-un comunicat. „Am fost un martor tăcut al suferinţei sale prea mult timp”, a mai spus prinţul la momentul respectiv.

Meghan Markle și Prințul Harry, interviu pentru ITV News

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai 2018 și au împreună un băiat, Archie, născut pe 6 mai 2019.

Sursă foto