Meghan Markle, cea mai bine îmbrăcată personalitate a anului Magazin

Meghan Markle, cea mai bine îmbrăcată personalitate a anului

Meghan Markle a fost desemnată de revista People drept cea mai bine îmbrăcată celebritate a anului 2018 din lume. Este prima dată când publicația americană acordă un astfel de titlu unui membru al familiei regale.

Markle, în vârstă de 36 de ani, care a devenit Ducesă de Sussex după ce s-a căsătorit în luna mai cu Prințul Harry, ocupă primul loc în topul publicat în fiecare an de revista People, înaintea unor nume grele de la Hollywood, precum Cate Blanchett și Sandra Bullock. Din clasament mai fac parte soția lui George Clooney, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, dar și Kim Kardashian.

„Nu am inclus niciodată pe listă vreo reprezentată a casei regale sau pe cineva din afara Hollywood-ului. Însă, atunci când vorbim despre stil vestimentar și despre moda din 2018, nu poți să nu o menționezi pe Meghan Markle”, a declarat Andrea Lavinthal, directorul departamentului Style and Beauty din cadrul revistei People, pentru Reuters. „Stilul ei este cel care a atras cu adevărat atenţia în acest an, așa că am simţit că trebuia nu doar să o includem în lista noastră, dar şi să o desemnăm drept cea mai bine îmbrăcată femeie din lume”, a adăugat aceasta.

Originară din California, fosta actriță din serialul american „Suits”, a ocupat constant prima pagină în numeroase publicații și reviste încă de la anunțul logodnei sale cu Prințul Harry din luna noiembrie a anului trecut, nunta lor fiind urmărită de milioane de oameni din întreaga lume.

Markle a fost lăudată pentru stilul ei vestimentar, în special pentru că preferă să combine articole ce pot fi găsite în magazine accesibile cu creaţii realizate de designeri renumiți, şi pentru că a încălcat, din când în când, protocolul rigid al casei regale britanice, purtând ţinute care îi dezvăluie picioarele şi umerii, dar şi pentru că în ziua nunţii sale a purtat o coafură ce lăsa impresia unui coc neglijent.

(sursă foto: realitatea.net)