RCS&RDS trece la următorul nivel: tehnologia 5G Business

RCS&RDS trece la următorul nivel: tehnologia 5G

Industria telecom va face un pas important în România. RCS&RDS a anunțat că se pregătește pentru următorul pas: tehnologia 5G. Testele la rețeaua 5G se vor efectua în data de 3 mai.

„Vom face o prezentare introductivă referitoare la capabilităţile tehnologiei 5G, precum şi funcţionalităţile care asigură puntea între 4G şi 5G”, se arată într-un mesaj al companiei.

RCS&RDS: „Viitorul începe azi, iar potenţialul afacerilor va exploda odată cu noua tehnologie şi impactul său nelimitat.”

Ca partener principal, RCS&RDS i-a ales pe cei de la Ericsson. Aceștia se vor ocupa de modernizarea rețelei mobile din România, oferindu-le abonaților din toată țara servicii cu o calitate îmbunătățită.

„Soluţiile tehnologice pe care le vom implementa vor aduce un plus de capacitate reţelei noastre, permiţându-ne să ajungem la mai mulţi consumatori din Bucureşti, cel mai mare oraş din România, oferind, în acelaşi timp, servicii sigure şi de o calitate superioară pentru utilizatorii existenţi.” a declarat Valentin Popoviciu, vicepreşedinte executiv RCS & RDS.

RCS&RDS a demarat de curând procesul de înregistrare a noilor mărci Digi 5G Ready şi Digi Mobil 5G Ready, prin care vor oferi tehnologia 5G, informează Economica.net.

Investiţiile Digi au crescut anul trecut cu 12%, la 243 milioane euro, de la 216 milioane euro în 2016.

 

(Sursă foto: mobile247.ro)