Ronaldo va produce un serial despre fotbal pentru Facebook Sport

Ronaldo va produce un serial despre fotbal pentru Facebook

Starul lui Real Madrid, portughezul Cristiano Ronaldo, va fi producătorul executiv al unui serial despre fotbal pentru serviciul video la cerere, Facebook Watch.

Proiectul este o dramă, scrisă de Liz Garcia și Josh Harto („Memphis Beat”), și urmărește povestea unor studente de la un institut din New York, care fac parte dintr-o echipă mică de fotbal feminin. În ciuda diferențelor rasiale, etnice și sociale, ele reușesc să aibă o chimie incredibilă și să unească comunitatea în jurul lor cu ajutorul sportului.

Serialul va explora atât suișurile, cât și coborâșurile din viețile protagonistelor, inclusiv iubirile, prieteniile și relațiile de familie, dar se va concentra și pe ce înseamnă să fii adolescent în New York, cu toate obstacolele specifice vârstei.

„În timpul meu liber, unul din lucrurile care îmi plac este să văd programe de televiziune de calitate. Să fiu producător executiv al acestei serii va fi o experienţă genială”, a declarat multiplul câştigător al „Balonului de Aur”.

Încă nu se cunosc toate detaliile proiectului, precum ce nume va avea serialul sau când va fi lansat oficial, dar acesta va putea fi vizionat pe platforma Facebook Watch.

(sursă foto: Morocco World News)