Schimbări istorice făcute de Beyoncé și Rihanna la revista Vogue Magazin

Schimbări istorice făcute de Beyoncé și Rihanna la revista Vogue

Beyoncé și Rihanna au schimbat cursul istoriei pentru revista Vogue. Luna septembrie le va aduce pe cele două cântărețe pe coperta revistei Vogue America, respectiv Vogue Marea Britanie.

Beyoncé deține controlul la Vogue America

Pentru ședința foto a copertei Vogue America din septembrie, Beyoncé a fost lăsată de conducerea revistei să își angajeze propriul fotograf. Cântăreața a făcut o alegere istorică, angajând un fotograf de culoare. Beyoncé l-a ales pe Tyler Mitchell , un fotograf de 23 de ani care devine primul fotograf de culoare din ultimii 126 de ani care va colabora cu revista Vogue.

„Motivul pentru care un fotograf de culoare, de 23 de ani, o va fotografia pe Beyoncé pentru coperta Vogue este pentru că Beyoncé și-a folosit puterea și influența pentru a-și îndeplini misiunea”, a declarat Yashar Ali pentru Huffington Post. Redactorul-șef al revistei Vogue, Anna Wintour, i-a oferit lui Beyoncé „un control fără precedent” asupra fotografiilor și textelor pe care cântăreața le va scrie. Pe lângă poze, Beyoncé va scrie titlurile și descrierile pentru propriul material din revistă.

Artista a mai apărut pe coperta revistei Vogue la sfârșitul lunii septembrie din 2015, în 2013 și în 2009.

Rihanna face istorie la Vogue Marea Britanie

Nici influența și celebritatea Rihannei nu este mai prejos. Vedeta a pozat pentru coperta revistei Vogue Marea Britanie din luna septembrie, fiind prima femeie de culoare de pe coperta acestei reviste din ultimii 102 ani. Rihanna deja a făcut publice pozele oficiale și a postat mesajele de mulțumire pe Twitter. Reacțiile fanilor nu au încetat să apară. Oamenii i-au apreciat look-ul, mai puțin sprâncenele foarte subțiri. Fanii insistă ca artista să mai scoată piese noi. În ultima perioadă, Rihanna a făcut o pauză de la cariera muzicală și s-a axat pe dezvoltarea propriului brand de lenjerie intimă.

Stilul adoptat de celebra cântăreață în poza de pe coperta Vogue Marea Britanie lasă un semn de întrebare. Sprâncenele subțiri vor reveni în trend?