Shannen Doherty a dezvăluit că suferă de o boală gravă Actual

Shannen Doherty a dezvăluit că suferă de o boală gravă

Shannen Doherty, actrița din renumitul serial „Beverly Hills 90210” a apărut în lacrimi la emisiunea Good Morning America, deoarece a dezvăluit că se luptă cu o boală grea.

La vârsta de 48 de ani, actrița suferă de cancer de sân în faza terminală, după ce boala intrase în remisie în urmă cu trei ani. Doherty a ținut diagnosticul secret timp de un an. Ea a spus că a ales să discute despre acest lucru acum pentru că informația va fi făcută publică în curând în documentele din instanță. Actrița a dat în judecată gigantul de asigurări State Farm, după ce casa ei din California a fost avariată într-un incendiu în 2018.

„Va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu. Am cancer mamar în stadiul IV (metastază). Din acest motiv sunt aici. Boala a revenit. E cumplit. Sunt extrem de speriată“, a spus actrița în emisiune.

Ea a mărturisit că cel mai dificil a fost să le dea vestea mamei şi soţului ei, producătorul de film Kurt Iswarienko. „Mama mea este o persoană ridicol de curajoasă. Aşa e şi soţul meu, dar sunt îngrijorată pentru ei“, a adăugat ea.

Shannen Doherty s-a întors în rolul Brendei Walsh în continuarea serialului BH90210, filmat în 2019 în onoare regretatului actor Luke Perry, care a jucat rolul lui Dylan. Actrița a dezvăluit că un alt motiv pentru revenirea în serialul a fost să arate lumii că viața nu se termină odată cu aflarea diagnosticului.

„Viața noastră nu se termină când primim acel diagnostic. Încă mai avem de trăit.”

Articole similare.

Sursă foto