Taylor Swift a donat 15.500 de dolari pentru mama unei fane Magazin

Taylor Swift a donat 15.500 de dolari pentru mama unei fane

Taylor Swift și-a arătat încă o dată latura caritabilă, donând bani unei fane a cărei mamă este bolnavă. În acest weekend, cântăreața americană i-a oferit suma de 15.500 de dolari unei fane de 19 ani care cerea bani pentru a încerca să își ajute mama, aflată în comă în ultimii trei ani. Tânăra a cerut ajutor pe Twitter la începutul acestei luni.

„Mama mea a fost în comă timp de trei ani. Ea a avut un ulcer care a sângerat și a condus la lipsa de oxigen la creier, care a dus la leziuni cerebrale”, a scris fana lui Taylor Swift. „Avem grijă de ea la domiciliu. Tatăl meu nu poate să lucreze pentru că trebuie să stea în permanență alături de mama. Fratele meu mai mare și cu mine trebuie să mergem la muncă”, și-a continuat aceasta mesajul.

Taylor, în vârstă de 28 de ani, a donat banii pe pagina de GoFundMe a familiei și a semnat incluzând numele pisicilor ei: „Cu drag, Taylor, Meredith și Olivia Swift”.

Împreună cu sprijinul lui Swift, familia lui Sadie a reușit să strângă mai mult de 25.000 de dolari.

Însă, nu este prima dată când câștigătoarea a numeroase premii Grammy a făcut donații generoase pentru o cauză bună. Luna trecută, ea a donat 10.000 de dolari unui băiat, în vârstă de 5 ani, cu autism, pe nume Jacob Hill, pentru a-l ajuta să își cumpere un câine de serviciu, înainte de a-l invita atât pe băiat, cât și pe prietenul lui patruped în culise, la concertul pe care l-a susținut în Houston.

Swift a donat, de asemenea, un milion de dolari statului Louisiana după ploile care au cauzat inundații masive în 2016, soldate cu 11 morți și 40.000 de case distruse.

(sursă foto: theblaze)