Revoltă și curaj în Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Recenzii

Revoltă și curaj în Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri este o dramă, care se îmbină perfect cu crima, având un scenariu original, regizat de Martin McDonagh.

Când o mamă încearcă să se lupte și sa se implice personal în identificarea criminalului care i-a ucis fiica, nimic nu îi va sta în cale. Femeia încearcă să atragă atenția asupra lipsei de progres a poliției și plasează trei panouri publicitare cu mesaje controversate la intrarea în oraș.

Actrița Frances McDormand joacă rolul de mamă revoltată. Aceasta are toate atributele unei femei curajoase, puternice, independente și disperate după dreptate.

Cinemagia.ro afirmă că este o peliculă care surprinde nenumărate momente observaționale despre rasism, război, sexism și o societate profund divizată, toate capturate în acest oraș fictiv din Missouri.

Un film ca acesta nu putea să treacă neobservat la cele mai importante competiții cinematografice. Filmul a câștigat: Globul de Aur pentru cel mai bun film (dramă), Globul de Aur pentru cel mai bun scenariu și Premiul BAFTA pentru cel mai bun film.

 

(Sursă foto: Yourobserver.com )