Top 7 plante aducătoare de noroc și bani Magazin

Top 7 plante aducătoare de noroc și bani

Te-ai gândit vreodată că plantele pe care le ai în casă îți pot aduce noroc? În anumite culturi, plantele sunt asociate cu energii care atrag prosperitatea. Florile din interiorul locuinței ne aduc numeroase beneficii pentru sănătate. Pe lângă oxigenarea aerului, acestea ne dau și o stare de spirit mai bună și ne înfrumusețează camerele.

Top plante care aduc noroc

Orhideea

Orhideea atrage dragostea și întărește prieteniile. În Grecia Antică, orhideea era asociată cu fertilitatea și virilitatea. Această floare este ușor de îngrijit și este disponibilă într-o varietate de culori.

plante care aduc noroc
Sursă foto

Crinul Păcii

Potrivit tradiției feng shui, această plantă are abilitatea de a înlătura energiile negative din casă și de a aduce înțelegere în familie.

Crinul păcii
Sursă foto

Arborele Banilor (Castan Malabar)

Castanul Malabar este supranumit și Arborele Banilor. Potrivit numelui, această plantă aduce noroc pe plan financiar.

plante aducătoare de noroc
Sursă foto

Limba soacrei

Se crede că limba soacrei poate să absoarbă energiile negative din casă. Totodată, este o plantă purificatoare, care elimină gazele toxice (în special formaldehida și benzenul, ingrediente conținute de produsele de curățare chimice).

Limba soacrei
Sursă foto

Arborele de Jad

Se consideră că Arborele de Jad este benefic antreprenorilor, deoarece ar aduce prosperitate și succes. Se spune că stimulează funcționarea creierului și mărește activitatea fizică a persoanei datorită faptului că frunzele suculente ale plantei conțin uleiuri eterice.

plante noroc
Sursă foto

Bambusul

Folosit în cultura Feng Shui, bambusul atrage bucuria și prosperitatea. De asemenea, despre bambus se spune că mărește flexibilitatea mentală și oferă ajutor în dezvoltarea spirituală.

bambus noroc
Sursă foto

Iasomia

Iasomia este o plantă care atrage atât banii, cât și dragostea. Încearcă să o ai în casă dacă îți dorești să atragi energii pozitive în viața ta.

iasomie de apartament
Sursă foto

Citește și Plante potrivite pentru apartament