Top aplicații de fitness și nutriție Magazin

Top aplicații de fitness și nutriție

Cauți un top cu aplicații de fitness și nutriție? Dacă te-ai hotărât să începi un program de sport acasă, cel mai recomandat este să folosești o aplicație de fitness care să te motiveze și să îți ofere informațiile de care ai nevoie pentru un antrenament complet și eficient.

Cu ajutorul aplicațiilor de fitness și nutriție te vei menține în formă, având grijă să ai un stil de viață echilibrat și sănătos. Costurile sunt mici atunci când folosești aplicații de fitness. Mai mult decât atât, majoritatea aplicațiilor sunt gratuite.

Iată mai jos un top cu aplicații de fitness și nutriție care te vor ajuta să slăbești sau să ai un stil de viață sănătos.

Top aplicații de fitness

Top aplicații de fitness
Sursă foto

Gain Fitness

Gain Fitness funcționează ca un antrenor personal, care va realiza un program de antrenamente în funcție de obiectivele fiecărei persoane. Aplicația dispune de un calendar care contorizează caloriile consumate și excercițiile fizice, oferind astfel un panou cu evoluția personală.

Aplicația oferă echilibrul perfect dintre durata și intensitatea exercițiilor fitness. Gain Fitness îți recomandă un plan de fitness personalizat pe baza datelor personale și a cerințelor tale.

Workout Trainer

Aplicaţia oferă utilizatorilor foarte multe programe gratuite de antrenament. De asemenea, aplicația dispune și de îndrumare specială pentru a efectua exercițiile corect. Pe lângă exerciţiile deja construite, poţi să accesezi şi librăria pentru a-ţi face propria rutină pe care să o share-uieşti ulterior online.

8fit

Pentru persoanele care vor să combine sportul cu o dietă sănătoasă, aplicația 8fit este perfectă. În aplicația poți arhiva istoria activităţilor sportive şi îți poți seta obiectivele personale. În plus, are şi antrenante pe care să le urmezi, perfecte mai ales pentru cei care vor să slăbească. Exerciţiile sunt concepute pentru a arde foarte multe calorii. De asemenea, planificarea mâncărurilor este făcută în funcţie de obiectele pe care le-ai setat la început şi de activitatea sportivă pe care o urmezi.

The Nike Training Club

The Nike Training Club oferă utilizatorilor săi programe de sport făcute de către sportivi profesionişti sau vedete super cunoscute. Un alt punct forte al aplicaţiei este faptul că îţi oferă instrucţiuni audio, astfel încât să nu mai fii nevoit să stai cu ochii pe ecranul telefonului şi să te poți concentra 100% la ceea ce ai de făcut.

În formă în 30 de zile

Această aplicație vine în ajutorul iubitorilor de mișcare cu serii de exerciții personalizate. Este simplu că scapi de grăsimea nedorită și să îți lucrezi mușchii de acasă, fără să mergi la sala de fitness. Aplicația este disponibilă atât în Google Play, cât și în App Store.

Top aplicații de nutriție

Top aplicații de nutriție
Sursă foto

MyFitnessPaL

MyFitnessPal este una dintre cele mai bune aplicații de nutriție, fitness și lifestyle din ultimii ani. Mai mult de 10 milioane de persoane din întreaga lume o utilizează, fiind aplicația ideală care include atât informații pentru nutriție, cât și sfaturi utile de fitness.

MyNeDiary

MyNetDiary este consilierul tău pentru dietă și sport. În aplicație vei avea acces la: calculator de calorii, jurnal zilnic al meselor și tracker pentru exercițiile fizice. Setează-ți dinainte mesele pe care vrei să le servești, monitorizează în timp real mișcarea din timpul sesiunilor de antrenamente, iar MyNateDiary îți va oferi feedback nutrițional în timp real.

MyPlate 

Aplicația îți oferă date utile, privind propriul tău calendar nutrițional. Mai mult decât atât, acest tool pentru dietă mai include și: o bază completă de meniuri sănătoase, barecode scanner, statistici privind progresele pe care le înregistrezi etc.

Lifesum

Lifesum tratează întreaga idee de nutriție sănătoasă. Utilizatorii își aleg un program de fitness pe măsura nevoilor lor, iar Lifesum oferă recomandări nutriționale, în funcție de progresele pe care le înregistrează. Cei care optează pentru versiunea Premium, au acces la o listă mult mai complexă de rețete și planuri nutriționale.

Foodprint by Nutrino 

Este o aplicație de nutriție pentru iOS și Android, bazată pe construirea unor planuri de alimentație, în funcție de antrenamentele tale fizice și de obiectivele pe care le-ai setat.

Citește și Dieta fix la fix. Află totul despre dieta minune

Sursă foto