Dieta fix la fix. Află totul despre dieta minune Magazin

Dieta fix la fix. Află totul despre dieta minune

Dacă te-ai hotărât să slăbești și nu știi ce dietă este mai eficientă pentru a scăpa de kilogramele în plus, noi îți prezentăm o dietă simplă, fără restricții drastice, care te va ajuta să slăbești. Dieta Fix la Fix este mai mult un stil de viață decât o dietă. Regimul alimentar a ajutat o mulțime de oameni din întreaga lume să piardă surplusul de grăsime și să își regleze metabolismul.

Din cauza modului de viață activ, tulburările de alimentație își pun amprenta pe corpul nostru prin kilogramele în plus. Ne este tot mai greu să fim echilibrați și să ținem cont de tot ceea ce mâncăm, ba mai mult, uneori ar trebui sa renunțăm la o mică plăcere alimentară doar din frica de a nu ne îngrășa.

Ce presupune Dieta Fix la Fix?

Dieta Fix la Fix include un aspect foarte simplu: mâncatul la ore fixe. Dieta Fix la Fix garantează atât slăbirea într-un mod sănătos, cât și reglarea metabolismului. Mesele se servesc din 3 în 3 ore în intervalul 07.00 – 19.00, ceea ce înseamnă că se va mânca la 7.00, 10.00, 13.00, 16.00 și 19.00.

Dieta Fix la Fix va include trei mese principale și două gustări. Este de preferat ca între mese să nu se servească nimic, în schimb este recomandat să te hidratezi corespunzător, consumând apă sau ceaiuri neîndulcite. De asemenea, cafeaua fără zahăr este permisă.

Fix la Fix presupune organizarea meselor, iar pentru a te ajuta la început să respecți orele fixe, îți poți pune alarme care să îți amintească că este timpul să mănânci.

Ce mâncăm la Fix?

Pentru că ne dorim un stil de viață sănătos, evident vom exclude din alimentație tot ce înseamnă mâncare prăjită, dulciuri, sucuri carbogazoase etc. În schimb, dacă pofta este mare pentru o prăjitură spre exemplu, o putem consuma la una din mese, însă cu moderație.

Micul dejun va fi servit la ora 07.00 și ar trebui să fie cea mai consistentă masă a zilei. La masa de dimineață vom consuma de exemplu iaurt, cereale, ouă, legume, șuncă, avocado, brânză. Putem mânca chiar și pâine. Dacă servirea cafelei se face cu lapte și zahăr, atunci cafeaua se va bea la micul dejun. Dacă beți cafeaua simplă, atunci o puteți consuma oricând.

La gustarea de la ora 10.00 se va consuma ceva care „se gustă” cum ar fi câteva migdale, un măr, un strugure, puțină ciocolată, ceai etc.

Prânzul va fi servit la ora 13.00 și trebuie să fie o masă cumpătată pentru că aveți voie să mâncați orice (chiar și pizza sau paste), dar să nu depășiți 20 de minute.

Gustarea de la ora 16.00 va fi asemănătoare cu gustarea anterioară, însă nu consumați același aliment.

Cina se va servi la ora 19.00 și este recomandat să mâncați ceva ușor, precum o salată, o supă sau pește.

Despre Dieta Fix la Fix

Dieta Fix la Fix a fost promovată de antrenorul de fitness Jorge Cruise, care a descoperit că mâncatul la ore fixe îți stimulează metabolismul și este eficient în lupta cu kilogramele în plus. Dieta minune a fost promovată și în România de către actrița și jurnalista Anca Bejan care a reușit să ajungă de la 120 de kg, la 60 de kg. De asemenea, Mirela Retegan, fondatoarea proiectului Gașca Zurli, a format o comunitate online prin care susține Dieta Fix la Fix.

Citește și Cum să te menții în formă chiar dacă stai acasă

Sursa foto