Top ținute de la Met Gala 2022 Magazin

Top ținute de la Met Gala 2022

Billie Eilish – Gucci

Ținuta lui Billie Eilish a atras atenția pe covorul roșu. La doar a doua apariție la Met Gala, s-a prezentat într-o ținută Gucci personalizată cu un corset, mâneci din dantelă verde spumă de mare și o trenă de crem.

Billie Eilish

Ținuta lui Cardi B – Versace

Cardi B a purtat o rochie aurie, împodobită, făcută la comandă pentru ea de către Versace. Crearea piesei a durat peste 1.300 de ore.

Cardi B

Ținuta lui Blake Lively – Versace

Omagiind Statuia Libertății cu rochia ei Versace, copreședintele Blake Lively a avut cu siguranță cea mai bună tranziție a nopții, trecând de la cupru la turcoaz pentru a simboliza oxidarea reperului.

Blake Lively

Dove Cameron – Iris Van Herpen

Au fost multe numere ale lui Iris Van Herpen la Gala Met 2022, dar ceva despre ținuta inspirată de schelet a lui Dove a ieșit cu siguranță în evidență.

Dove Cameron

Ținuta lui Gigi Hadid – Versace

Se vorbește că treptele Met pot deveni puțin răcoroase, așa că Gigi Hadid a venit pregătită. Supermodelul a purtat o salopetă din piele de un roșu intens, combinată cu o haină maro supradimensionată, cu o trenă perfectă pentru o poză notorie pe scările de la Met Gala.

Gigi Hadid

Ținuta lui Kim Kardashian – Rochia Jean Louis a lui Marilyn Monroe

Kim K a ajuns pe prima pagină pentru Gala Met îmbrăcând rochia reală a lui Marilyn Monroe, acum deținută de Ripley’s, la Met. Asta cel puțin pentru câteva minute, până când a trebuit să se schimbe într-o replică.

Kim Kardashian

Bella Hadid – Burberry

După ce a fost vazută cu urme de corset din NYC, Bella a livrat acest look Gilded Glam de inspirație gotică, prin amabilitatea Burberry.

Bella Hadid

 Vanessa Hudgens – Moschino

Vanessa Hudgens s-a întors pe treptele Gala Met în calitate de co-gazdă și a purtat un look Moschino personalizat.

Vanessa Hudgens

Eiza González – Michael Kors

Eiza González ia onoarea cu această utilizare elegantă a penelor. Actrița și cântăreeața a purtat o rochie albă încrustă cu cristale de la Michael Kors, cu trenă cu pene și o haină asortată.

Eiza González

Ținuta lui Kaia Gerber – Alexander McQueen

Kaia Gerber a înțeles sarcina glamour și și-a livrat purtând o rochie semitransparentă Alexander McQueen. Designul cu franjuri cu margele al rochiei s-a asortat cu buclele ei voluminoase si cu accesoriile argintii.

Kaia Gerber

Ținuta lui Kendall Jenner – Prada

Kendall știe cum să se ocupe de o rochie, iar acest look de la Met Gala nu este diferit. Supermodelul a purtat un top Prada din tul negru personalizat, asociat cu o fustă voluminoasă, neagră, cu volane. Cu siguranță ea a ocupat cel mai mult spațiu în timp ce urca scările Met, ceea ce este o ispravă în sine.

Kendall Jenner

Citește și Top 9 alimente vegane și vegetariene care înlocuiesc carnea.

Sursă foto