Un american s-a prăbușit intenționat cu avionul pentru a obține vizualizări pe Youtube Actual

Un american s-a prăbușit intenționat cu avionul pentru a obține vizualizări pe Youtube

Un american s-a prăbușit intenționat cu avionul pentru a obține vizualizări pe Youtube, iar autoritățile americane l-au trimis în judecată și riscă ani grei de închisoare.

Gestul a fost făcut de american cu gândul de a obține multe vizualizări pe Youtube care i-ar fi adus și bani mulți în cont. Doar că, spre ghinionul său, filmulețul a fost vizulaizat și de oamenii legii din SUA care îl vor duce în fața instanței și riscă ani grei de închisoare. Surse din presă susțin că bărbatul va pleda vinovat.

Potrivit celor de la BBC, americanul Trevor Jacob va pleda vinovat și riscă până la 20 de ani de închisoare. Se pare că autoritățile vor să-l dea ca exemplu pentru a-i împiedica pe alți teribiliști să recurgă la astfel de gesturi necugetate.

Tânărul, în vârstă de 29 de ani, a postat videoclipul în anul 2021 și a reușit să strângă până acum 2,9 milioane de vizualizări. Trevor Jacobs a echipat avionul cu mai multe camere de filmat tocmai pentru a surprinde foarte bine momentul. S-a urcat singur în avion și a decolat de pe aeroportul din Santa Barabara, California. Pentru a scăpa cu viață, tânărul, a luat cu el o parașută dar și un selfie stick pentru a filma și momentul în care sare din avion, se pare că nu a vrut să rateze nimic.

Informațiile sunt scoase din raportul procurorilor care spun că Jacobs nu a intenționat nicio clipă să ajungă la destinație cu avionul ci a planificat din start să sară din avion în timpul zborului și să filmeze toată isprava cu gândul de a obține vizualizări pe platforma Youtube.

Avionul s-a prăbușit, la aproximativ 40 de minute de la decolare în Pădurea Națională Los Padres. Trevor Jacobs a raportat accidentul Consiliului Național pentru Siguranța Transporturilor, dar întâi s-a dus la locul accidentului pentru a distruge eventualele probe.

Teribilistul american va ajunge în instanță în următoarele săptămâni și riscă ani grei de închisoare.

Citește și Cauzele impotenței.

Sursa foto