Un cuplu căsătorit prezintă știrile în Kenya Magazin

Un cuplu căsătorit prezintă știrile în Kenya

În Kenya, o echipă formată din soț și soție prezintă pentru prima dată împreună știrile, în ceea ce poate fi considerat un moment istoric în televiziune.

Lulu Hassan, cea mai apreciată prezentatoare de știri a televiziunii kenyene Citizen TV, a anunțat în direct că va prezenta programul Nipashe Wikendi, împreună cu soțul ei, Rashid Abdalla, în fiecare sâmbătă și duminică.

„Simte-te ca acasă”

„Bine ai venit, Rashid Abdalla, te rog să te simți ca acasă”, acesteau au fost cuvintele rostite de Lulu Hasan, duminică seară, în timp ce soțul ei și-a ocupat locul la pupitru, lângă ea. Înainte de această prezentare oficială, au existat numeroase zvonuri în presă despre noua colaborare dintre cei doi soți, însă niciunul dintre ei nu a făcut nicio referire la relația lor în direct, în timpul emisiunii. Ei au părut joviali și relaxați, zâmbindu-și unul altuia.

Abdalla l-a înlocuit pe Kanze Dena, care a fost numit recent purtător de cuvânt adjunct al președintelui Kenyei, Uhuru Kenyatta.

Un moment istoric

Site-ul kenyans.co.ke a salutat noua echipă, formată din soț și soție, iar reacțiile pozitive nu au întârziat să apară. Foarte mulți utilizatori au remarcat chimia foarte bună dintre cei doi.

Ei au devenit primul cuplu căsătorit care prezintă un buletin de știri la un post de televiziune din Kenya.

 (sursă foto: twitter)