Vlad Gherman rupe tăcerea despre fosta relație:„Nici nu vreau să îmi aduc aminte.” Actual

Vlad Gherman rupe tăcerea despre fosta relație:„Nici nu vreau să îmi aduc aminte.”

În urmă cu 3 ani, Vlad Gherman s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, iar recent s-a decis să rupă tăcerea despre fosta relație: „Nici nu vreau să îmi aduc aminte.”

Despărțirea dintre cei doi actori s-a produs în urmă cu aproximativ trei ani. Totul s-a întâmplat brusc, la inițiativa Cristinei Ciobănașu. Fanii lor dar și familiile au fost neplăcut surprinse de această veste. Toți se așteptau ca Vlad și Cristina să anunțe data nunții, nu despărțirea. Șocul cel mai mare a fost însă pentru Vlad, care a crezut inițial că fosta lui iubita glumește, nu i-a trecut nicio secundă prin cap că acesta ar vrea să se despartă de el. În prima fază a încercat să o convingă să mai acorde măcar o mică șansă relației lor. Cristina a fost însă de neînduplecat. Ulterior a realizat că nu mai este cale de întoarcere și a acceptat decizia ei.

„A fost o chestie pe care, într-adevăr, a simțit-o ea și oarecum a propus-o. Deși m-a durut sufletul, evident, am putut să o înțeleg într-o oarecare măsură și, cu toată durerea din suflet, să accept. Na, ce era să fac? Nu poți să tragi de o relație în care nu mai ești dorit. Oricum nu conștientizam, pentru mine a fost un șoc”.

Vlad Gherman a povestit că despărțirea i-a fost propusă când era implicat în filmările la serialul „Adela”. Pe moment au decis să nu spună nimănui despre decizia luată, pentru a nu afecta sau strica atmosfera la „locul de muncă”. Actorul chiar a recunoscut că a acea perioadă a fost una peste care a trecut cu greu. Cu greutate își aduce aminte și de momentul în care a trebuit să-și facă bagajele și să se mute la sora lui. Acela a fost și momentul în care cei doi s-au îmbrățișat și sărutat pentru ultima oară.

Astăzi actorul consideră că decizia despărțirii a fost una benefică pentru amândoi. El a devenit mai responsabil, mai matur și a reușit să se concentreze mult mai bine pe proiectele în care era implicat.

„A fost răul necesar pentru binele pe care îl trăiesc acum. În momentul ăla mi se părea sinistru și credeam că are inimă de gheață, dar nu a fost așa. Dar și ea suferea, nu îi era ușor, plângeam amândoi. A fost o perioadă cumplită. Și perioadă când am plecat, mi-am luat bagajele și m-am dus la sor-mea, m-a condus și m-a luat în brațe, apoi ne-am sărutat așa, gen pentru ultima oară.”

Aceste dezvăluiri au fost făcute de actor în timpul podcast-ului lui Radu Țibulcă, „Vin de-o poveste”.

Citește și Motivul pentru care Brad Pitt mestecă gumă.

Sursa foto