Vloggerița Bianca Adam a fost bătută pe stradă cu o rangă Actual

Vloggerița Bianca Adam a fost bătută pe stradă cu o rangă

Vloggerița Bianca Adam, cunoscută sub numele de Tequila, a povestit într-un clip postat pe canalul ei de Youtube că a fost bătută pe stradă de un dezvoltator imobiliar, dar nimeni nu a sărit în ajutorul ei.

Tequila a povestit că dezvoltatorul imobiliar în vârstă de 40 de ani a suspectat-o că a spart o bucată de marmură cu mașina pe care o parcase lângă un bloc al său, aproape de domiciliul ei. Bianca spune că a fost chemată la mașină, iar apoi a fost agresată și bătută. Agresorul a aruncat cu telefonul vloggeriței în prietenul acesteia, iar acesta s-a ales cu fruntea spartă.

Chiar dacă în zonă se aflau mai multe persoane cărora le-a cerut ajutorul, Bianca spune că nimeni nu a intervenit.

„Eram îmbrăcată sport, cu un hanorac negru, aveam mască și pantaloni cu tur. Nimeni nu a vrut să mă ajute. Chestia a dăunat cel mai mult, având în vedere stereotipurile care există în țara noastră. Am mers 30 de minute și nimeni nu mă ajuta“, a spus Bianca Adam.

În urma leziunii, Tequila a suferit răni la o mână și o vânătaie de 17 cm pe coapsă după ce a fost lovită cu o rangă. Bianca Adam a depus plângere la poliție după acest incident.

Citește și Produsele cosmetice intens promovate de vedete s-au dovedit a nu fi ceea ce par în mediul online.

Sursa foto