5 destinații de city break pentru primăvară Magazin

5 destinații de city break pentru primăvară

Primăvara se apropie, iar agențiile de turism ne-au pregătit oferte bune pentru cele mai atractive destinații din Europa. Dacă te-ai gândit că vrei să pleci într-un city break în acest an, aceste destinații de city break de primăvară te vor cuceri cu siguranță.

Idei de City Break de primăvară

1. Florența, Italia

Leagăn al Renașterii și locul în care marii artiști, Michelangelo, Vasari sau Machiavelli, au lăsat capodopere ale artei, Florența este un oraș plin de cultură și istorie. Aici poți vizita o mulțime de obiective turistice, cum ar fi: Domul Santa Maria del Fiore, Muzeul Galleria degli Uffizi, Biserica Santa Croce, Palazzo Vecchio, Bazilica San Lorenzo sau Ponte Vecchio.

Sursă foto

2. Valencia, Spania

Valencia este orașul care cucerește prin îmbinarea uimitoare între vechi și modern. Valencia îi poate satisface atât pe iubitorii de istorie, artă și arhitectură, precum și pe cei care iubesc natura, având parcuri și grădini spectaculoase. Cele mai atractive locuri din Valencia sunt: Torres de Serranos și Torres de Quatrt, Centrul Istoric, Grădina Turia, Grădina Montforte, Turnurile Serranos, Cartierul Barrio del Carmen și Orașul Artelor și Științelor.

Sursă foto

3. Hamburg, Germania

Supranumit și „poarta către lume”, orașul Hamburg este o minune maritimă, un loc unde apele Elbei și ale Lacului Alster atrag orice privire. Printre obiectivele turistice recomandate din Hamburg, enumerăm: Kunsthalle Hamburg, Panoptikum Museum, Beatles Platz, Portul, Cartierul Deichstrasse și Miniatur Wunderland.

Sursă foto

4. Valletta, Malta

Malta este țara cu cel mai mare număr de monumente istorice din lume, iar capitala Valletta nu face excepție. Situat în peninsulă, orașul Valletta este înconjurat din trei părți de mare, dar și de fortificații din secolul al XVI-lea. În Valletta poți vizita: Palatul Marilor Maestri din Valletta, Fortul Sfantul Elmo, Catedrala Sfântul Paul, Bastionul Sfântul Iacob, Crystal Bay, sau Grand Harbour.

Sursă foto

5. Porto, Portugalia

Orașul boem al Portugaliei, Porto, atrage sute de mii de turisti anual cu obiectivele istorice si atractiile sale. Iată cele mai frumoase obiective turistice din Porto: Torre dos Clérigos, Palácio da Bolsa, Cais da Ribeira, Ponte de Dom Luís I, Catedrala Sé și Museu Nacional Soares dos Reis.

Sursă foto

Citește și 10 motive pentru care trebuie să vizitezi Veneția.