5 sfaturi de care să ții cont atunci când îți organizezi nunta Actual

5 sfaturi de care să ții cont atunci când îți organizezi nunta

Atunci când decizi să începi să îți organizezi nunta, trebuie să ții cont de câteva aspecte. În primul rând, este nevoie să aloci destul de mult timp pregătirii marelui eveniment. Apoi, trebuie să ai răbdare, să nu te stresezi, lucrurile se vor așeza așa cum îți dorești. Nu în ultimul rând, în contextul actual, este necesar să ai în vedere măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID-19.

Iată 5 sfaturi de care să ții cont atunci când îți organizezi nunta:

1. Achiziționeză un planificator pentru nuntă/ o agendă

Dacă nu vrei să cheltuiești o sumă destul de mare de bani pe serviciile unei firme de organizare de evenimente, planificatorul pentru nuntă este soluția. Există o mulțime de astfel de agende pe piață. Majoritatea sunt alcătuite din mai multe capitole, fiecare cu pașii și toate detaliile de care ai nevoie când organizezi nunta.

organizezi nunta
Sursa foto

2. Alege o aplcație pentru telefon care să îți ușureze munca

Trăim în era digitală. Multe companii au ales să creeze aplicații smart care să te ajute să îți organizezi nunta fără prea mari bătăi de cap. Ce poate face o astfel de aplicație? Te ajută cu furnizorii, cu activitățile pe care trebuie să le faci până la eveniment, cu invitații și așezarea acestora la mese etc. Plan Me este un exemplu.

organizezi nunta
Sursa foto

3. Fă un plan de rezervă

Nu știi niciodată când apare neprevăzutul. Restricțiile din ultima perioadă au făcut ca evenimentele să se organizeze în aer liber. Ținând cont de acest aspect, vremea reprezintă un factor de rist. În cazul în care începe ploaia, ai nevoie de un plan de rezervă pentru a nu fi nevoie să cauți soluții în timpul evenimentului. Este un sfat important de care să ții cont când organizezi nunta.

plan rezerva
Sursa foto

4. Ia cu tine un kit de urgență

Fii gata pentru orice mini-urgență și ia cu tine câteva lucruri necesare. Câțiva plasturi, ac și ață, un deodorant, niște agrafe, servețele demachiante, ace de siguranță, niște medicamente pentru afecțiuni frecvente, sunt lucruri de care este posibil să ai nevoie. Te vor ajuta să treci ușor peste o situație urgentă.

kit nunta
Sursa foto

5. Stabilește din timp bugetul și prioritățile

Încă de la început, este important să faci o listă cu lucrurile pe care ți le dorești în ziua nunții, cu numărul aproximativ de persoane pe care vrei să le inviți. A organiza nunta este destul costisitor și trebuie să știi din timp la ce să te aștepti. Poți să prioritizezi lucrurile și să ții dorințele extra pentru momentul în care ai o idee clară asupra bugetului.

buget
Sursa foto

Citește și Locații de nuntă în aer liber pentru o nuntă de basm.

Sursa foto