Locații de nuntă în aer liber pentru o nuntă de basm Magazin

Locații de nuntă în aer liber pentru o nuntă de basm

Ai spus DA și urmează organizarea marelui eveniment? Atunci cu siguranță primul lucru de care vă veți ocupa este găsirea locației potrivite și stabilirea unei date. Dacă iubiți natura și ați visat mereu la desfășurarea nunții într-un peisaj de basm, atunci puteți alege locații de nuntă în aer liber. Pe lângă dorința de a organiza evenimentul în aer liber, se mai adaugă și restricțiile din ultima perioadă referitoare la stoparea răspândirii virusului COVID-19. Prin urmare, numeroase locații de nuntă în aer liber câștigă popularitate în fața saloanelor clasice de evenimente.

Pentru a vă ajuta în găsirea unei locației potrivite pentru evenimentul mult așteptat, vă prezentăm o serie de locații de nuntă în aer liber de unde vă puteți inspira și pentru care puteți opta.

Locații de nuntă în aer liber București

Pădurile Regale

Locații de nuntă în aer liber București
Sursă foto

Un adevărat tărâm de basm, situat aproape de București, în Corbeanca. Confortul modern face aici casă bună cu liniștea deplină a pădurii, iar mirosul proaspăt al vegetației este decorul sublim al unei nunți în aer liber. Toate detaliile legate de locație le puteți găsi aici.

TreeHouse

TreeHouse nuntă
Sursă foto

TreeHouse este o locație de vis, situată în apropiere de București, unde vă puteți organiza nunta în natură. Locația dispune de 3 spații de nuntă, în funcție de tematica aleasă și de numărul de persoane. Mai multe detalii despre locație găsiți aici.

Flavours in the Garden

Locații de nuntă în aer liber București
Sursă foto

Este o locație exclusivistă în aer liber, situată în incinta Clubului Diplomaților. Dispune de o grădină foarte mare și de trei locuri de evenimente: The Tent, The Pool și The Bistro. Mai multe detalii despre Flavours in the Garden.

Lagoo Snagov

Sursă foto

Este o locație de vis, înconjurată de pădure, situată pe malul lacului Snagov. Lagoo Snagov oferă 2 pavilioane de nuntă, ambele într-un cadru romantic și modern. Mai multe detalii găsiți aici.

Green Spot Wedding Barn

Nuntă Green Spot Wedding Barn
Sursă foto

Vrei o nuntă ca în filme? Atunci nunta la hambar este varianta potrivită. O locație cochetă, cu piscină exterioară și locuri special amenajate pentru poze instagramabile. Green Spot reprezintă o locație parcă ruptă din imaginile de pe Pinterest. Este destinată nunților în aer liber cu tematică romantică, boho, rustică sau vintage. Mai multe detalii despre Green Spot găsiți aici.

Locații de nuntă în aer liber din România

Hadar Chalet

Locații de nuntă în aer liber din România
Sursă foto

Locația este situată la Gura Siriului, la o oră distanță de Brașov. Hadar Chalet este un hambar unde vă puteți organiza nunta în stil boem, fiind înconjurat de un peisaj de vis. Aflați mai multe detalii despre această locație în aer liber aici.

Conacul Heldsdorf

Locații de nuntă Brașov
Sursă foto

Conacul Heldsdorf se află în localitatea Halchiu, județul Brașov. Este locația potrivită pentru o nuntă plină de simplitate și eleganță în stilul shabby chic. Mai multe detalii despre Conacul Heldsdorf găsiți aici.

Conacul Archia

Locații de nuntă Deva
Sursă foto

Conacul Archia, situat în Deva, reprezintă o locație cu iz boieresc potrivită pentru organizarea nunții. Aflați mai multe detalii despre această locație în aer liber aici.

Potcoava Mountain Hideaway

Locații de nuntă în natură
Sursă foto

Locația se află în Satul Runcu, în Dâmbovița. Este o proprietate care dispune de diverse locuri pentru evenimente private, inclusiv centru de echitație. Potcoava Mountain Hideaway este cadrul perfect pentru nunțile rustice în mijlocul naturii. Mai multe detalii despre această locație găsiți aici.

Conacul Polizu

Locații de nuntă în Iași
Sursă foto

Conacul Polizu este o locație plină de istorie, domeniul fiind construit în secolul al XIX-lea în comuna Deleni din județul Iași. Conacul este o locație de lux, cu mobilă autentică. Dispune de piscină, de decorații exterioare atrăgătoare pentru organizarea unei nunți de vis în aer liber. Mai multe informații despre frumoasa locație găsiți aici.

Citiți și 6 locuri instagramabile din București.