8 alimente care te ajută să slăbești și să fii superbă Magazin

8 alimente care te ajută să slăbești și să fii superbă

A trecut un an de la debutul pandemiei și mai avem doar o săptămână până la venirea primăverii. Una dintre cele mai mari probleme cu care ne-am confruntat în această perioadă o reprezintă luarea în greutate. Din acest motiv, am realizat acest top al celor mai bune 8 alimente care te ajută să slăbești.

Migdalele

Un aliment ideal pentru gustările dintre mese. Migdalele sunt indicate pentru sănătatea părului și a pielii, au multă vitamina B2 și magneziu. Trebuie consumate moderat, fără excese.

Semințele de chia

Acestea sunt bogate in Omega 3, acizi grași, calciu și fier. Se găsesc la aproape orice supermarket și sunt indicate pentru a stabiliza nivelului zaharului din sânge. Se folosesc pentru prepararea salatelor sau a smoothie-urilor.

Morcovii

Știți cum se spune în popor: morcovii sunt buni pentru vedere. Dar nu numai atât: dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, reprezintă un aliment ideal bogat în vitamina C și calciu. Mai mult, sunt slabi caloric și taie pofta de mâncare.

Iaurtul degresat

Iaurtul este foarte bogat în proteine și calciu. Reduce senzația de foame și te ajută astfel să slăbești sănătos. Dar fii atent și la ce tip de iaurt alegi să consumi: iaurturile cu fructe nu sunt atât de prietenoase precum ar putea părea.

Verdețurile

Mănâncă salată, mere verzi, spanac și urzici și îți vei hrăni organismul cu toate substanțele nutritive. Sunt slabe caloric și bogate în fibre, ceea ce le face ideale pentru slăbit.

Peștele

Peștele și fructele de mare reprezintă cea mai sănătoasă carne pe care o poți consuma. Este bogată în proteine și acizi grași și este slabă din punct de vedere caloric. Nu în ultimul rând, este foarte gustoasă. Așa că nu sări peste acest aliment esențial în orice cură.

Ardeiul iute

Ardeiul iute, că vă vine să credeți sau nu, stimulează arderea grăsimilor din organism. Așa că vă invităm să nu-l priviți doar ca pe un condiment, ci ca un aliment esențial în viața de zi cu zi. Cu toate acestea, aveți grijă cât ardei iute consumați. Ca orice exces, și acesta poate veni la pachet cu lucruri mai puțin plăcute.

Ananasul

Iată fructul perfect. E dulce și delicios, dar nu conține multe calorii. E bogat în fibre și reduce senzația de foame. Are multă vitamina C și accelerează metabolismul.

Spor la slăbit!