Cele mai așteptate filme ale anului 2021 Actual

Cele mai așteptate filme ale anului 2021

Din cauza pandemiei de COVID-19, numeroase filme ce aveau programate lansările în anul 2020, au fost amânate pentru acest an.

Anul acesta, pe marile ecrane vor reveni personaje celebre precum James Bond, Ethan Hunt (Mission Impossible) și Neo (The Matrix). Iată cele mai așteptate filme din 2021:

No Time To Die

Daniel Craig îl va interpreta pe James Bond pentru a cincea și ultima oară în „No Time To Die”, film care a fost cu mult amânat din cauza pandemiei. Noi actori celebri se alătură producției, printre care Ana de Armas, Remi Malek și Lashana Lynch. Premiera va avea loc pe 2 aprilie.

Fast and Furious 9

Faimoasa franciză lansează de 28 mai al 9-lea film, care îl urmărește pe Dominic Toretto, interpretat de Vin Diesel, al cărui echipaj și membrii familiei își unesc forțele pentru a lupta cu unul dintre cei mai buni asasini- fratele său înstrăinat, Jakob, interpretat de John Cena.

The Matrix 4

Sursă foto

Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith, Lambert Wilson și Daniel Bernhardt își vor relua rolurile pentru al patrulea film din îndrăgita franciză SF, în regia lui Lana Wachowski. Premiera va avea loc pe 22 decembrie.

Mission Impossible 7

Sursă foto

Tom Cruise se va întoarce în rolul agentului MIF, Ethan Hunt, alături de Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby și Angela Bassett, care își vor relua rolurile din filmele anterioare. Filmul va fi lansat pe 19 noiembrie.

Dune

Filmul Dune, regizat de Denis Villeneuve, este a doua adaptare pe marele ecran a romanului scris de Frank Herbert în 1965. Timothee Chalamet, Oscar Isaac, Zendaya și Jason Momoa sunt doar câțiva dintre actorii prezentați în viitoarea adaptare, care va avea premiera pe 1 octombrie.

Black Widow

Acțiunea noului film Marvel este plasată după „Captain America: Civil War”, din 2016. Alături de Scarlett Johansson, din distrubuție fac parte și David Harbor, Florence Pugh și O-T Fagbenle. Premiera are loc pe 7 mai.

Eternals

Sursă foto

Distribuția include nume celebre precum Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Salma Hayek și Kit Harington. Filmul urmărește povestea unor personaje nemuritoare cu puteri supranaturale, care au msiunea de a salva lumea. Filmul va fi lansat pe 5 noiembrie.

Ghostbusters: Afterlife

Acțiunea filmului are loc la 30 de ani după „Ghostbusters II”, apărut în 1989, și urmărește o familie care se mută într-un oraș mic pentru a-și descoperi legătura cu vânătorii de fantome. Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver și Annie Potts își reiau rolurile din filmul original, cărora li se alătură Finn Wolfhard, McKenna Grace, Paul Rudd și Carrie Coon. Premiera va avea loc pe 11 iunie.

Citește și: Cele mai puternice femei din lume. Top 100 Forbes

Sursă foto