Valentine’s Day: Idei de cadouri speciale pentru persoana iubită Magazin

Valentine’s Day: Idei de cadouri speciale pentru persoana iubită

Valentine’s Day este prilejul potrivit pentru a-ți arăta iubirea și aprecierea pentru persoana dragă. Dragostea este cel mai minunat lucru care merită să fie sărbătorit cu fiecare ocazie. Pe 14 februarie, milioane de oameni din toată lumea aleg să își sărbătorească iubirea petrecând momente tandre și speciale alături de persoana iubită.

Dacă îți dorești să îți surprinzi iubitul sau iubita cu un cadou special de Valentine’s Day, iată cele mai speciale idei de cadouri.

Cadouri de Valentine’s Day pentru ea

Un buchet special de flori

Află care sunt florile sale preferate și surprinde-o cu un buchet de flori naturale. Roșul este culoarea dragostei, așa că nu uita de clasicii trandafiri roșii care au purtat mereu mesajul iubirii. Totuși, dacă vrei ceva diferit, poți alege un buchet din mix de flori.

Sursă foto
Sursă foto

Bijuterii

Femeile iubesc bijuteriile așa că un colier sau o pereche de cercei va fi mereu un cadou apreciat de ea. În schimb, dacă te-ai hotărât să faci pasul cel mare și să o ceri în căsătorie chiar de Valentine’s Day, alege un inel de logodnă prețios.

Sursă foto
Sursă foto

Parfum

De Valentine’s Day o poți surprinde cu parfumul pe care știi că și-l dorește foarte mult. De altfel, poți alege un set cadou cu un parfum nou, alături de o cremă de corp parfumată.

Sursă foto

Album foto

Amintirile de cuplu rămân cele mai frumoase momente. Selectează cele mai frumoase amintiri alături de ea și colecționează-le într-un album foto alături de un mesaj special. Cu siguranță se va bucura.

Sursă foto

O zi la SPA

Cui nu i-ar plăcea o zi de răsfăț? Amândoi meritați o zi la SPA, așa că Valentine’s Day este ocazia potrivită pentru a scăpa de stres și de a vă relaxa mai mult.

Sursă foto

Cadouri de Valentine’s Day pentru el

Un vin bun

Vinul va fi mereu o variantă preferată de cadou pentru bărbați. Alege vinul în funcție de recomandările somelierilor, dar și de preferințele lui.

Sursă foto

Parfum

Parfumul este o variantă de cadou foarte apreciată de bărbați. Aceștia adoră aromele puternice și îndrăznețe.

Sursă foto

Ceas

Accesoriul preferat al bărbaților este ceasul. Caută un model potrivit stilului și personalității sale și cu siguranță va fi surprins.

Sursă foto

Căști

Dacă îi place muzica, atunci o pereche de căști va fi un cadou potrivit pentru el.

Sursă foto

Papion sau cravată

Un cadou special de Valentine’s Day pentru iubitul tău ar fi un papion sau o cravată specială care să îi pună în evidență eleganța și stilul.

Sursă foto

Citește și 8 filme bune inspirate din evenimente reale.

Sursă foto