Cadouri în valoare de peste 100,000 de dolari pentru nominalizații la Premiile Oscar Actual

Cadouri în valoare de peste 100,000 de dolari pentru nominalizații la Premiile Oscar

Premiile Oscar vor avea loc pe 9 februarie la Dolby Theatre din Los Angeles, unde vor fi anunțați marii câștigători al acestui an. Nominalizații care nu vor pleca cu premiul acasă vor primi însă cadouri pe măsură, în valore de peste 100,000 de dolari.

Compania de marketing de divertisment Distinctive Assets nu este afiliată cu Premiile Oscar, dar va oferi cadouri de lux pentru 25 dintre nominalizați. Ei se ocupă de aceste cadouri de aproape două decenii.

Iată o parte din cadourile pe care le primesc vedetele nominalizate la Premiile Oscar:

O excursie de 12 zile pentru două persoane pe primul iaht de expeditie ultra-lux din lume – Scenic Eclipse

Iachtul ia 200 de oaspeți într-o călătorie de 12 zile în Antarctica, evaluată la 78.190 de dolari. Iahtul include opt restaurante, un submarin, două elicoptere și un spa.

O cină în doi la restaurantul Flora’s Field Kitchen

Situat în Cabo, Mexic, restaurantul oferă mâncare proaspătă, crescută în propria ferma de aproximativ 600 metri pătrați.

Tratamente și proceduri cosmetice în valoare de 25 de mii de dolari

Oscar
Sursă foto

Tratamentele vor avea loc la un doctor din Upper East Side, Dr. Konstantin Vasyukevich. Acesta este cunoscut pentru serviciile sale de înaltă calitate, ce includ Botox, tratamente de refacere a pielii cu laser și peeling chimic.

Un colier din aur de 18 karate de la Blush & Whimsy

Acest colier a fost asamblat și ambalat de veterani cu dizabilități.

O vacanță pentru opt persoane într-un far din Spania

Sursă foto

Faro Cumplida este un far aflat în Insulele Canare, care găzduiește până la opt oaspeți în trei apartamente private, unde rezervarea întregului hotel pe noapte costă aproximativ 1,600 de euro.

O vacanță de 5 nopți în Waikiki, Hawaii

Sursă foto

Oaspeții vor primi o cameră cu vedere la ocean într-un hotel de lux, Waikiki Beachcomber By Outrigger, aflat la câțiva pași de Plaja Waikiki.

Articole similare.

Sursă foto