Kanye West, scandal cu familia Kardashian-Jenner Actual

Kanye West, scandal cu familia Kardashian-Jenner

Luni seară, Kanye West a postat pe Twitter mai multe mesaje controversate pentru soția sa, Kim Kardashian, și mama acesteia, Kris Jenner.

Aceste mesaje au fost postate la scurt timp după ce acesta a declarat că cei doi s-au gândit să avorteze primul copil al familiei, North West. În cadrul primului său discurs în care și-a promovat candidatura la prezidențiale, cântărețul a povestit plângând cum soția sa „a avut pastilele în mână” și că el „aproape și-a ucis fiica”. Kanye a spus apoi că a primit un semn de la Dumnezeu și că au știu că trebuie să aibă acel copil. Imadiat a mărturisit că se așteaptă ca după aceste vorbe Kim să vrea să divorțeze.

Pe Twitter, Kanye a postat și mesajele pe care i le-a dat mamei lui Kim, Kris Jenner, și în care îi cerea acesteia să nu-l mai evite și să-l sune la ferma din Wyoming, unde locuiește în această perioadă, pentru că fiica ei și un medic vor să-l închidă.

„Dacă ajung să fiu închis ca Mandela, să știți de ce”, a continuat Kanye pe Twitter. ALte mesaje postate de artist pe contul său: „Kriss, nu te juca cu mine, toți încercați să mă închideți”. „Toată lumea știe că filmul Get Out este despre mine”. „Kim a încercat să ia avionul și să ajungă în Wyoming cu un medic ca să mă închidă ca în filmul Get Out pentru că am plâns și am povestit despre cum i-am salvat viața fiicei mele”.

Filmul menționat de artist spune povestea unui bărbat de culoare care merge în prima sa vizită la părinții iubitei sale albe, unde află că familia acesteia folosește metode diabolice, precum inclusiv recoltarea de organe și transplantul de creier, pentru a-și prelungi viața.

West a scris pe Twitter și despre caseta cu înregistrarea pornografică a lui Kardashian cu fostul ei iubit Ray J în 2007 și despre coperta Playboy pe care ea a apărut mai târziu în acel an.

”Mi-am pus viața în mâinile lui Dumnezeu ca mama lui North să nu o fotografieze apărând în Playboy. Copiii West nu vor apărea niciodată în Playboy”.

Kanye West a fost în trecut un susținător vocal al președintelui Donald Trump și a vizitat Biroul Oval în octombrie 2019, purtând pe cap o șapcă cu mesajul „Make America Great Again”.

Nu este prima dată când rapperul de 43 de ani sugerează că va candida la alegeri. În anul 2019, Kanye le-a spus fanilor prezenți la New York că va candida la alegerile din 2024.

Citește și: 8 filme care au avut ca platou de filmare locații din România

Sursă foto