Rase de câini ideale pentru viața la apartament Magazin

Rase de câini ideale pentru viața la apartament

Din fericire pentru iubitorii de câini, faptul că locuiești la apartament nu trebuie să te împiedice să ai un cățeluș. Însă, este important să alegi rasa potrivită care să se potrivească stilului tău de viață. Iată zece rase de câini ideale pentru viața la apartament:

Bichon Frisé

Câinele Bichon Frisé este alegerea perfectă pentru persoanele care locuiesc într-un apartament, deoarece are dimensiuni mici și nu îi cade așa mult păr comparativ cu alte rase. Această rasă este foarte jucăușă și energică, deci are nevoie de plimbări lungi zilnice.

Bulldog Francez

Bulldogul este cunoscut pentru faptul că este un câine foarte leneș, ceea ce înseamnă că este foarte potrivit pentru traiul la apartament. Nu este nevoie decât de o plimbare scurtă pe zi pentru ca acești câini să fie fericiți. Este o rasă de câini foarte blândă și rareori are o lățime mai mare de jumătate de metru.

Shih Tzu

Câinii Shih Tzu sunt compania perfectă, deoarece sunt foarte afectuoși și calmi. Această rasă se potrivește oricărui stil de viață, chiar dacă locuiești în apartament. Sunt prietenoși chiar și cu străinii, deci cel mai probabil nu vei avea probleme cu vecinii. De asemenea, se înțeleg foarte bine și cu copiii.

Yorskhire Terrier

La fel ca și Bichonul Frise, aceasă rasă de câine nu lasă mult păr prin casă și are o dimensiune foarte mică, fiind câțelul ideal pentru apartament. Deși nu sunt foarte prietenoși cu străinii, acest aspect poate fi îmbunătățit prin dresaj și socializare încă de la început.

Bichon Havanez

Havanezul preferă să stea în casă decât să iasă afară la joacă, însă asta nu înseamnă cu nu este un câine plin de energie. Acest câine adoră să se joace cu proprietarii și este foarte potrivit pentru familiile cu copii

Boston Terrier

O altă rasă perfectă datorită dimensiunii ale, Boston Terrier necesită doar o plimbare zilnică pentru a fii fericit. Sunt o rasă minunată, afectuoasă, care nu este foarte activă cât stă în interior.

Bichon Maltez

Bichonul Maltez este un câine de dimensiuni mici, căruia nu îi cade părul. Însă, el are nevoie constant de atenție și iubire, ceea ce înseamnă că trebuie să fiți mai mereu în preajma lui.

Ogar Englez

Deși se crede că este un animal cu multă energie care este greu de întreținut, această rasă poate fi unul dintre cei mai buni câini de apartament, în special pentru faptul că nu latră mult. După doar cinci minute de plimbare, el va dori să stea în casă pe canapea.

Mops

Această rasă este loială și are nevoie constant de atenția și iubirea proprietarilor. Deoarece este mic, silențios și nu foarte activ, câinele Mops este o alegere foarte bună pentru traiul la apartament.

Pudel

Pudelul de dimensiuni standard poate fi un pic prea mare pentru a locui în apartament, dar „Pudelul de jucărie” este mic și potrivit. El este foarte inteligent, ușor de dresat și necesită doar o plimbarea ocazională.

Subiecte similare despre câini.

Sursă foto