Robert Negoiță, primarul sectorului 3, infectat cu COVID-19 Actual

Robert Negoiță, primarul sectorului 3, infectat cu COVID-19

Robert Negoiță, primarul sectorului 3, a anunțat pe Facebook că este infectat cu COVID-19.

Acesta a precizat că a început să îl doară capul marţi seara, iar mai apoi a avut „o stare generală de slăbiciune şi moleşeală”, motiv pentru care a făcut testul de COVID-19.

Robert Negoiță a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj:

„Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.
Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.

Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!

Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă.”

Negoita a fost ales primar al Sectorului 3 in 2012, din partea PSD. Candideaza pentru un nou mandat din partea Partidului Bucuresti 2020.

Citește și: Avertizări pentru kit-ul împotriva COVID-19

Sursă foto