Simona Halep a sărit în râul Vltava după turneul de la Praga Sport

Simona Halep a sărit în râul Vltava după turneul de la Praga

Simona Halep a promis că dacă va câștiga finala de la Praga, se va arunca în râul Vltava. Zis și făcut. Sportiva, numărul doi mondial, a câştigat turneul de la Praga (WTA). Simona a învins-o pe belgianca Elise Mertens cu 6-2, 7-5.

Pentru a se ține de cuvânt și pentru a sărbători victoria, Simona Halep a sărit în râul Vltava. Românca a publicat pe pagina ei de Facebook un video cu mesajul „Sper să vă bucurați de sărbătoare la fel de mult ca mine! 😂💦”. Imaginile cu acest moment au devenit virale.

râul Vltava
Sursa foto

Reacția celor de la WTA și a organizatorilor turneului

Cei de la WTA nu au ezitat să comenteze momentul și au scris că „Dubla câştigătoare de Grand Slam a evoluat la Praga pentru prima dată. Ultima dată când a jucat pe zgură într-un turneu internațional a fost acasă, în Bucureşti. Ultima oprire a Simonei a fost la celebrul râu Vltava. Aici şi-a onorat un pariu pus cu directorul turneului, David Trunda. A sărit în apă împreună cu echipa ei. Victoria de la Praga o aduce pe Halep la egalitate cu Sofia Kenin în privinţa turneelor câştigate în 2020. Simona a sărbătorit trofeul cu o baie revigorantă”.

Organizatorii turneului au scris și ei pe site-ul oficial că „Directorul David Trunda a făcut un pariu cu Simona, imediat după sosirea ei. Dacă va câştiga, va sări în râul Vltava, împreună cu antrenorul şi fizioterapeutul său. În seara dinaintea finalei, s-a întâlnit la cină cu David Trunda şi i-a spus că nu a uitat de pariu şi că va fi fericită să facă asta. Cum s-a terminat totul? După ceremonie şi conferinţa de prsă, Simona a urcat în maşină, împreună cu directorul, cu Artemon Apostu Efremov şi Cosmin Diaconeasa. Cu toţii au mers la râul Vltava. Imaginile cu Simona râzând în apă vor face înconjurul lumii. Credem că e un moment pe care Simona şi-l va aminti pentru totdeauna”.

Simona Halep a ajuns la titlul cu numărul 21 din carieră. Trofeul de la Praga este al doilea din acest an. În curând, va decide dacă va participa la ediția din acest an de la US Open.

Citește și Simona Halep s-a retras din turneul de la Palermo

Sursa foto