Strălucire și senzualitate la Victoria’s Secret Fashion Show 2018 Magazin

Strălucire și senzualitate la Victoria’s Secret Fashion Show 2018

Așa cum ne-am obișnuit, show-urile Victoria’s Secret sunt un adevărat sanctuar de senzualitate, culori și magie, toate acestea fiind aduse pe scenă de cele mai frumoase modele ale momentului. Prezentarea din acest an a avut loc în New York și a adunat nume mari din industria modelling-ului, precum Adriana Lima, Sara Sampaio, Gigi Hadid și Kendall Jenner, care au purtat modele de lenjerie intimă impresionante realizate din cristale Swarovski. Aceste sutiene spectaculoase sunt decorate cu peste 2.100 de cristale Swarovski. Un sutien de acest tip a fost evaluat la 1 milion de dolari. Realizarea acestuia necesită multă muncă, așa că tot procesul de creare a durat peste 930 de ore.

Pentru prima dată, clienții vor putea achiziționa o versiune a sutienului cu cristale Swarovski veritabile. Acesta va costa 250 de dolari și va intra în vânzare în această lună.

Show-ul din acest an a inclus modele cu forme și trăsături cât mai diversificate pentru ca fiecare femeie să se identifice și să se simtă reprezentată. În ceea ce privește muzica, artiștii incluși în show-ul din acest an sunt: Bebe Rexha, The Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerini, Rita Ora, Shawn Mendes și The Strutscare.  În anii precedenți, pe scena spectacolului de modă au urcat nume extrem de celebre precum: Taylor Swift, Justin Bieber, Ed Sheeran, Selena Gomez, Lady Gaga, Kanye West și Rihanna.

Victoria’s Secret Fashion Show este cel mai urmărit eveniment de modă al anului și include bugete uriașe. Pentru realizarea spectacolului s-au cheltuit aproximatix 12 milioane de dolari. Este o sumă imensă, ținând cont că cele mai multe spectacole de catwalk costă aproximativ 1 milion de dolari.

Cele mai spectaculoase apariții de la Victoria’s Secret Fashion Show 2018

1. Elsa Hosk

2. Bella Hadid

3. Martha Hunt

4. Adriana Lima

5. Winnie Harlow

6. Gigi Hadid

7. Cindy Bruna

8. Sara Sampaio

9. Kendall Jenner

10. Jasmine Tookes

11. Taylor Hill

12. Grace Bol

13. Elsa Hosk

14. Lais Riberio

15. Romee Strijd

Sursă foto 1

Sursă foto 2