Astăzi începe faza grupelor din Liga Campionilor Sport

Astăzi începe faza grupelor din Liga Campionilor

Așteptarea a luat sfârșit! Microbiștii din toată lumea se vor răsfăța începând începând din această seară cu o nouă ediție a UEFA Champions League. La fel ca întotdeauna, competiția anunță spectacol total încă din faza grupelor. Sezonul 2017-2018 se va putea vedea în direct și în România la Digi Sport, Telekom Sport și posturile Look (Look TV și Look Plus). Mai mult, începând din acest an, iubitorii de fotbal pot urmări mai multe meciuri în direct, dat fiind faptul că UEFA a schimbat orele de disputare ale meciurilor și a inclus două meciuri în fiecare zi de la ora 19:55, restul partidelor urmând a se disputa de la ora 22:00.

Astăzi, de la ora 19:55, Internazionale Milano revine în prim-planul fotbalului european după o absență de șapte ani, cu un meci împotriva londonezilor de la Tottenham Hotspur, disputat în grupa B. Tot în grupa B, și tot de la aceeași oră, FC Barcelona primește vizita olandezilor de la PSV Eindhoven, și ei reveniți în Ligă după o absență de câțiva ani.

Probabil cea mai puternică grupă din acest an este grupa C, care le aduce față în față pe PSG, Liverpool, Napoli și Steaua Roșie Belgrad. Astăzi, de la 22:00, Liverpool primește vizita campioanei Franței PSG, în timp ce la Belgrad merge Napoli, în primul meci din Liga Campionilor din istoria sârbilor.

Grupa A aduce la start alte 4 formații extrem de puternice și de populare în rândul microbiștilor din toată lumea. Tot de la ora 22:00, AS Monaco joacă pe teren propriu cu Atletico Madrid, în timp ce Club Brugge primește acasă vizita uneia dintre cele mai iubite echipe din Europa, Borussia Dortmund.

În grupa D se vor disputa meciurile Schalke 04 cu FC Porto și Galatasaray Istanbul cu Lokomotiv Moscova.

Meciurile vor fi transmise în direct la televiziunile mai sus amintite și pe platformele video ale site-urilor acestora. Restul partidelor din prima etapă a grupelor Ligii Campionilor vor avea loc mâine.