Baschet: LeBron James, la egalitate cu Michael Jordan Sport

Baschet: LeBron James, la egalitate cu Michael Jordan

LeBron James a egalat unul dintre numeroasele recorduri deținute de Michael Jordan, înscriind peste 10 puncte în 886 de meciuri consecutive.

James a înscris 41 de puncte în partida câștigată de echipa sa, Cleveland Cavaliers, în deplasare, în fața formației pe care Jordan o deține, Charlotte Hornets, miercuri seara, în liga profesionistă nord americană de baschet.

LeBron James, care este comparat deseori cu legendarul Michael Jordan, a început această serie pe 6 ianuarie 2007, la Cleveland, după care a continuat-o la Miami Heat, echipă cu care a cucerit două titluri de campion al NBA (2012 și 2013), înainte de a reveni la Cavaliers, cu care a câștigat un nou titlu, în 2016.

„De fiecare dată când sunt menționat alături de, fără niciun dubiu, cel mai mare jucător de baschet din toate timpurile este o nouă dovadă pentru mine că trebuie să fiu recunoscător și umil față de ceea ce am reușit. Nu-mi vine să cred că sunt în această poziție, știind de unde vin.”, a declarat jucătorul american pentru ESPN imediat după încheierea partidei.

„King James” poate doborî recordul lui Jordan, care datează încă din decembrie 2001, vineri seară, în partida pe care Cavaliers o va disputa pe teren propriu împotriva formaţiei New Orleans Pelicans.

(sursă foto: Rock 93.7)