Ca la noi, la nimeni: Dacia absentează de la SIAB Business

Ca la noi, la nimeni: Dacia absentează de la SIAB

Lovitură grea pentru Salonul Internațional Auto de la București, care nu se va bucura de participarea mărcii Dacia. Reprezentanții producătorului auto au motivat decizia pentru Profit.ro prin faptul că spațiile puse la dispoziție de organizatori, în centrul de evenimente Romexpo, nu se ridică la standardele Dacia.

Potrivit sursei menționate, Dacia utilizează pentru saloanele auto un stand realizat de Group Renault, la nivelul evenimentelor internaționale de acest gen, cel din Geneva fiind următorul pe lista mărcii Dacia. Utilizarea acestui stand la București este, potrivit analizelor făcute de șefii companiei, imposibilă, atât din cauza timpului scurt necesar pentru transport, cât și a dimensiunilor reduse pe care pavilioanele expoziționale le au.

După o pauză de mai bine de un deceniu (mai exact, 11 ani), Salonul Internațional de Automobile București va reveni la viață. Anunțat inițial pentru anul trecut, evenimentul a fost amînat pentru luna martie a acestui an. SIAB 2018 este organizat de Romexpo și APIA.

(sursă foto: Auto Bild)