Cele mai bune 5 aplicații de editare a pozelor de pe Instagram Magazin

Cele mai bune 5 aplicații de editare a pozelor de pe Instagram

Poate te-ai întrebat ce aplicații de editare pentru pozele de Instagram folosesc influencerii. Preferințele în online s-au îndreptat în ultima perioadă către conținutul vizual, iar pozele editate cu filtre vintage, pastelate sau colorate atrag atenția oricui. Într-o lume în care influencerii ne ghidează preferințele, tot ei sunt cei de la care ne inspirăm când vine vorba de editare foto.

Dacă îți dorești să ai un profil de Instagram cât mai personalizat, este important să îți găsești propria „semnătură” – acel ceva care diferențiază postările tale de ale celorlalți. Pentru început, poți să testezi mai multe aplicații de editare foto și să îți găsești un stil al tău, o combinație de filtre care să te reprezinte.

Iată cele mai bune aplicații de editare foto pentru Instagram care îți vor face pozele să arate wow.

1. Snapseed

Una dintre cele mai simple și utile aplicații de editare foto vine cu un avantaj: este gratuită. Nu trebuie să plătești nimic pentru a debloca anumite opțiuni sau filtre.

Dacă vrei să afli câteva tips & tricks despre editarea pozelor folosind Snapseed, poți urmări acest video.

Sursă foto

2. VSCO

O aplicație foarte populară și utilizată de mulți influenceri este VSCO. Deși aplicația este gratuită, pentru a debloca mai multe filtre trebuie să plătești, însă merită. VSCO te poate ajuta să îți creezi tema ta Instagram. Iată 45 de idei de teme care te vor ajuta să îți găsești propriul stil.

Sursă foto

3. Adobe Lightroom

Dacă îți dorești să îți duci pozele la următorul nivel, suita Adobe este cea mai potrivită. Atât Adobe Lightroom, cât și Adobe Photoshop te vor ajuta să îți editezi pozele într-un mod profesionist. Uite un video din care poți învăța cum să îți editezi pozele cu aplicația mobilă Lightroom.

Sursă foto

4. FaceTune

Este aplicația folosită de vedete pentru a-și ascunde ridurile fine și pentru a-și face selfie-urile cât mai perfecte.

Sursă foto

5. Canva

Este o aplicație ușor de folosit pentru cei care își doresc un design atrăgător al story-urilor. Fie că îți alegi un design prestabilit din aplicație, sau îți faci unul propriu, Insta story-urile tale vor deveni mai interesante.

Sursă foto

Citește și Facebook pierde teren tot mai evident în fața Instagram.

Sursă foto