De la dragostea pentru pisici la un job de vis pe o insulă din Grecia Magazin

De la dragostea pentru pisici la un job de vis pe o insulă din Grecia

Dacă nu te deranjează să îți petreci timpul înconjurat de multe pisici pe o insulă superbă din Marea Egee, atunci a apărut o ofertă de job, fix pentru oameni ca tine.

Adăpostul pentru pisici „God’s Little People”, un adevărat sanctuar al felinelor, aflat pe insula Syros din Grecia, cu o populație de aproximativ 21.000 de locuitori, are nevoie de un om care să se ocupe de cele 55 de pisici ale sale. Job-ul este unul plătit, cazarea fiind asigurată. În plus, ai la dispoziție o grădină privată de care să te bucuri în orice moment.

Job-ul se va desfășura pe o perioadă mai lungă de timp, iar persoana care va reuși să-l obțină va fi nevoită să locuiască minimum 6 luni pe insula Syros, într-o casă mică cu grădină proprie, un sacrificiu nu foarte mare, dacă te gândești că ești plătit să te joci cu pisici, în timp ce admiri oceanul.

Este nevoie de cineva matur, care iubește pisicile, și care știe să aibă grijă de ele, lucru care presupune, totodată, ca acestea să fie duse la veterinar atunci când este necesar.

Candidatul ideal trebuie să fie „responsabil, de încredere, corect și, nu în ultimul rând, să aibă o inimă de aur”.

Cheltuielile pentru casă, care includ chiria, apa și energia electrică, sunt plătite, iar prima lună este una de voluntariat în care persoana aleasă pentru job nu va trebui să plătească pentru cazare. Însă, primele săptămâni vor fi destinate unui training.

Interviurile de angajare se vor ține prin Skype la sfârșitul acestei luni, urmând ca activitatea propriu-zisă să înceapă pe 1 noiembrie 2018.

(sursă foto: time)