Florin Dumitrescu, celebrul chef de la Antena 1, a reușit performanța de a slăbi nu mai puțin de 6 kg într-o săptămână. A reușit acest lucru datorită unei diete care aparent l-a făcut să se simtă foarte rău și pe care nu o consideră deloc sănătoasă. Acesta a explicat că a ales totuși să slăbească astfel „din motive personale”.
Așadar, cum a reușit Florin Dumitrescu să ajungă de la 94 kg la 88 kg în doar 9 zile? Iată secretul: celebrul chef a ales o variantă foarte drastică a unei așa numite diete disociate. Mai exact, el a mâncat trei zile numai varză crudă, apoi trei zile numai orez fiert și a încheiat cu trei zile de piept de pui. Această combinație pare că i-a adus multe probleme de sănătate, după cum explică chiar el pe Instagram. Acesta a reiterat faptul că nu recomandă nimănui această dietă dacă nu este recomandată de un medic sau d eun specialist în domeniu. Printre simptomele cu care te poți confrunta se numără probleme cu tensiunea, dureri de rinichi și lipsă acută de energie.
Multe persoane l-au criticat pe chef Dumitrescu pentru alegerea făcută și i-au atras atenția că îți pune în pericol sănătatea. Mai mult decât atât, vedeta Antenei 1 riscă să pună foarte rapid kilogramele la loc și ceva în plus. Mai mulți comentatori i-au spus faptul că nu a pierdut grăsime în această perioadă, ci doar apă și masă musculară.
Alte tipuri de diete discoiate
- Varianta 1
- Luni: carne slabă de pui sau curcan
- Marți: legume
- Miercuri: lactate
- Joi: fructe
- Vineri: pește
- Sâmbătă: cereale
- Duminică: ouă
- Varianta 2
- Luni: legume
- Marți: carne de pui sau curcan
- Miercuri: ouă
- Joi: lactate
- Vineri: pește
- Sâmbătă: fructe
- Duminică: o masă din cereale, celelalte două mese cu orice