Dieta prin care chef Florin Dumitrescu a slăbit 6 kg într-o săptămână, dar pe care nu o recomandă nimănui Actual

Dieta prin care chef Florin Dumitrescu a slăbit 6 kg într-o săptămână, dar pe care nu o recomandă nimănui

Florin Dumitrescu, celebrul chef de la Antena 1, a reușit performanța de a slăbi nu mai puțin de 6 kg într-o săptămână. A reușit acest lucru datorită unei diete care aparent l-a făcut să se simtă foarte rău și pe care nu o consideră deloc sănătoasă. Acesta a explicat că a ales totuși să slăbească astfel „din motive personale”.

Așadar, cum a reușit Florin Dumitrescu să ajungă de la 94 kg la 88 kg în doar 9 zile? Iată secretul: celebrul chef a ales o variantă foarte drastică a unei așa numite diete disociate. Mai exact, el a mâncat trei zile numai varză crudă, apoi trei zile numai orez fiert și a încheiat cu trei zile de piept de pui. Această combinație pare că i-a adus multe probleme de sănătate, după cum explică chiar el pe Instagram. Acesta a reiterat faptul că nu recomandă nimănui această dietă dacă nu este recomandată de un medic sau d eun specialist în domeniu. Printre simptomele cu care te poți confrunta se numără probleme cu tensiunea, dureri de rinichi și lipsă acută de energie.

Multe persoane l-au criticat pe chef Dumitrescu pentru alegerea făcută și i-au atras atenția că îți pune în pericol sănătatea. Mai mult decât atât, vedeta Antenei 1 riscă să pună foarte rapid kilogramele la loc și ceva în plus. Mai mulți comentatori i-au spus faptul că nu a pierdut grăsime în această perioadă, ci doar apă și masă musculară.

Alte tipuri de diete discoiate

  • Varianta 1
    • Luni: carne slabă de pui sau curcan
    • Marți: legume
    • Miercuri: lactate
    • Joi: fructe
    • Vineri: pește
    • Sâmbătă: cereale
    • Duminică: ouă
  • Varianta 2
    • Luni: legume
    • Marți: carne de pui sau curcan
    • Miercuri: ouă
    • Joi: lactate
    • Vineri: pește
    • Sâmbătă: fructe
    • Duminică: o masă din cereale, celelalte două mese cu orice