Meciuri tari în etapa a 4-a din UEFA Champions League Sport

Meciuri tari în etapa a 4-a din UEFA Champions League

Astăzi începe a patra etapă din Liga Campionilor la fotbal. Timp de două zile, microbiștii din toată lumea se vor delecta cu meciuri extrem de interesante, cu implicații importante atât în ceea ce privește tradiția cluburilor implicate, cât și economia punctelor din clasamentele celor opt grupe ale competiției.

Astăzi, grupa A propune două dueluri echilibrate: la Madrid, Atletico primește pe propriul stadion liderul clasamentului, Borussia Dortmund. În tur, germanii au învins cu un neverosimil 4-0, producând cea mai severă înfrângere a lui Diego Simeone pe banca spaniolilor. În cel de-al doilea meci al grupei, AS Mocano va primi vizita belgienilor de la FC Brugge.

Grupa B înseamnă Tottenham Hotspur – PSV Eindhoven și Internazionale Milano – FC Barcelona. În mod oarecum surprinzător, în acest moment favorite la calificare sunt Barcelona și Inter, englezii de la Spurs plecând cu șansa a treia.

În grupa C, lucrurile sunt complicate. Liverpool se deplasează la Belgrad pentru meciul cu Steaua Roșie, în timp ce PSG este obligată să învingă la Napoli pentru a nu își periclita serios șansele de calificare pe mai departe.

Ultima grupă care se va juca astăzi este D, unde FC Porto primește vizita celor de la Lokomotiv Moscova, iar Schalke 04 joacă acasă împotriva turcilor de la Galatasaray Istanbul.

Mâine, grupa E înseamnă Bayern Munchen – AEK Atena și Benfica Lisabona – Ajax Amsterdam, în timp ce în grupa F vor juca Olympique Lyon cu Hoffenheim și Manchester City împotriva ucrainenilor de la Șahtior Donețk.

În grupa G, CSKA Moscova va primi vizita italienilor de la AS Roma, în timp ce la Plzen, pe stadionul Viktoriei, va merge Real Madrid, formație aflată într-o acută criză de rezultate în ultima perioadă, ce a culminat cu dmeiterea antrenorului lopetegui (înlocuit de interimarul Solari).

Grupa H, ultima, aliniază la start și cel mai tare duel al acestei etape, la Torino urmând a se duela Juventus și Manchester United. În celălalt meci, Valencia primește vizita elvețienilor de la Young Boys Berna.